Stará Blažková

26. května hrajeme!!!!!!!!!!!!

Konečně hrajeme!!! Začíná se komedií Woodyho Allena „Zahraj to znovu, Same“.
Allen má řadu příznivců především kvůli svému suchému humoru a ironii, kterými rozbíjí řadu klišé. A to především o lásce, manželství a podobných tématech.
Podle fotek to vypadá, že v této inscenaci bude hostovat Ondřej Vetchý! No, jak se to vezme. Ondra nebude přítomný, přesto s ním bude Martin Holzknecht komunikovat. Divný, co?

Divné byly i zkoušky.

Příprava zvukařů Honzy a Vládi. Přichází režisér Milan Schejbal, následován Kryštofem Grygarem. Teda tohle vypadá jako hádka! Zvukař Vláďa jedná hodně rezolutně. Martin Holzknecht taky! Co se to tam děje?! Milan v klídku, ruce v kapsách… Asi bych chtěla být malá muška na oponě.

Monika Timková se snaží nezúčastněně usmívat, Martin s napětím pozoruje, jak se to bude dál vyvíjet. Monča už to dál nevydrží: Nechte toho. Udělám vám zvířátko!  Inspicientka Anička Šmídová se snaží zadržet hlasitý smích. Martin se pokouší celou situaci zdůvodnit: Víte pane Vetchý, to je u nás normální. Každý si tu na režiséra otvírá hubu.  Ondra je dost naštvaný: No nevím, jak si na takové poměry zvyknu…

…. prostě taková normální zkouška… Kecááám! Normálně byla na zkouškách pohoda. Jako vždycky. A na režiséra si nikdo hubu neotevírá! Noooo, občas to bývá naopak…

Přihlášení Mobilní menu