Stará Blažková

Kdo si osladí život?

Byla jsem překvapená, kolik přišlo odpovědí do soutěže o Divadelní bzučák. Fakt milé překvapení.

Otázka, kolik včel je v těchto dvou úlech, vypadala na první pohled těžká. Ale ne pro ty, co čtou moje články. Stačilo zarolovat trochu dolů, kde informuji o tom, že včely jsou na divadelní střeše. A v této zprávě je přesný počet včel uveden. V jednom úle je 10 tisíc včel, takže správná odpověď zněla – 20 tisíc.

Napsali jste hodně tipů, ale v počtu jste šli spíš nahoru. To já, kdybych to číslo neznala, tak bych uvedla daleko nižší číslo, než je skutečnost. Ale bylo dost i těch, co měli včelky dokonale spočítané, nebo-li přečetli si můj článek. Přesto jsem byla nucena i některé správné odpovědi do losování nezařadit. Proboha, když chcete soutěžit, tak musíte napsat své jméno!!! To je přece jasný, ne?!?!? Tak pro příště. A nebude to dlouho trvat, další soutěž už mám v rukávu.
A protože odpovědí bylo hodně, říďa souhlasil s tím, že výherci nebudou dva, ale tři. Samozřejmě, že jsem nechtěla nechat veškerou odpovědnost na bedrech ředitelových, tak jsem to pěkně rozvrhla – tři vítězové – tři losující.

Koho o vylosování požádám, jako prvního, bylo jasné. No, jasně, že včelaře Jiřího Rouba. Losovalo se přímo na úlu.

To ředitel Petr Bednář losoval už v bezpečí své kanceláře. Všimněte si, že ten med drží, jako kdyby ho nikdy nechtěl pustit…

Třetího výherce vylosoval Jan Konvalinka. Je to poprvé, co v mojí soutěži losuje starosta. A pozor – prý mé stránky čte!!! To mě picne…

Tak tito tři soutěžící dostanou Divadelní bzučák. Blahopřeje Roub, Bednář, Konvalinka, Blažková a 62 zaměstnanců divadla.

 

Přihlášení Mobilní menu