Stará Blažková

Asistentka ředitele se do práce nevrátí (zatím)

Dceři personalistky a asistentky ředitele Hanky Čapkové budou v srpnu tři roky. Vypadalo to, že návrat do práce se blíží. Jenže všechno je jinak.
Je to kluk! Narodil se v Příbrami 11. května ve 20:22 hodin. Vážil 3,8 kg, měřil 51 cm. A jmenuje se Václav.

B. Hanko, přála jsi si kluka nebo další holku?
Č. Hlavně jsem si přála zdravé miminko! Ale ve skrytu duše jsem si přála další holčičku, aby měla Stella k sobě parťačku a kamarádku. Tak třeba bude mít ve Vašíkovi ochránce, což taky není k zahození.

B. Před porodem Stellinky jsi říkala, že na jménu pro kluka jste se hned shodli. Je Václav to jméno, nebo jste se rozhodli pro změnu?
Č. Ano, Vašíka jsme měli vybraného hned u prvního miminka, teď už jsme ani o jiném jménu nepřemýšleli.

B. Jak Stella přijala bráchu?
Č. Stella přijala Vašíka  moc hezky. Pomáhá mi se vším co může, stále by ho pusinkovala, hladila a nebo se na něj alespoň jenom dívala. Doufám, že jí to vydrží co nejdéle.

B. Jak vůbec trávíš mateřskou? Co Tě nejvíc otravuje, co těší?
Č. Jak se dá trávit mateřská? – péčí o děti, vařením, úklidem, procházkami, prostě klasika… Otravuje mě noční vstávání a těší mě, když vidím, jaké dělá Stella pokroky, co se zase naučila nového. A těší mě třeba i to, když je hezké počasí a můžeme více času trávit venku…

B. Návrat do práce jsi oddálila… Já vím, že je blbý se ptát, jestli se Ti stýská po práci… ale co kdyby…
…. a kdyby přece jen náhodou, po čem nejvíc?
Č. Já si ale vůbec nemyslím, že je hloupý se na to ptát.  Stýská se mi, opravdu! Nejvíc asi po všech lidech, ale i po divadle jako takovém…

Přihlášení Mobilní menu