Stará Blažková

Až dostanete vysvědčení, pojďte do kina

Mám asi velké mezery, ale animovaný film Jak vycvičit draka, přiznám se, neznám. A tak jsem si na netu přečetla kousek recenze:

Mám rád Jak vycvičit draka. Tahle série si mě získala tím, že šla hodně naproti rodičům a starším dětem a přitom dokázala bavit i ty menší. Takže já jsem si mohl užívat akční scény a občas i docela nečekané zvraty, skvělou hudbu Johna Powella a poctivou vikingskou atmosféru, zatímco prckové se bavili díky roztomilému Bezzubkovi, srandovním postavám a jednoduchému a funkčnímu příběhu. To mě samozřejmě bavilo taky, ale snad mi rozumíte.
Podobně jako u předchozích dvou filmů musím znovu vyzdvihnout, jak úžasně všechno vypadá a jak úžasně je to animované. Nejen draci, ale i veškeré exteriéry (včetně vody a mraků).

No, jestli rozumím, tak je to film pro malé děti, ale i středoškoláky nebo rodiče… A ti všichni mohou přijít v pátek 28. června do kina. A už od 13 hodin. Tehdy totiž začíná mimořádné 3D promítání Jak vycvičit draka 3. A pokud vy všichni, co dostáváte vysvědčení, ho přinesete ukázat do pokladny divadla, můžete jít na film za 1 kačku. Ale pozor, musíte mít vyznamenání!!! Samozřejmě mohou přijít i děti, co takové vízo nemají, nebo rodiče a ti zaplatí pouze 50 kaček. Vstupenky se začínají prodávat hodinu před promítáním, to znamená od 12 hodin.

To je takový malý dárek divadla ke končícímu školnímu roku!

 

Přihlášení Mobilní menu