Stará Blažková

Balada je stále v kurzu

Přišly mi dva dopisy a shodou okolností se oba týkaly Balady pro banditu.

Dobrý den, přijměte všichni v divadle poděkování za úžasné včerejší provedení Balady pro banditu. Souznění herců na jevišti bylo mimořádné, úchvatné a nás posluchače pohltilo. Nejen tedy skvělé režijní podání, ale i Člověčenství nás oslovilo a oslnilo. Byla jsem po šesté, vždy jsem velice naplněna, ale včera – SUPER.
Děkuji. Alena

Milá Fany, na Baladě pro banditu jsem už byla několikrát a pokaždé jsem nadšená. A určitě ji ještě několikrát uvidím. Tak jsem si s přicházejícím létem vzpomněla, že jste Baladu hráli na hradě Loket. Určitě to musí mít skvělou atmosféru. Tak jsem uvažovala, že bychom s rodinou vyjeli na výlet. Budete tam letos znovu hrát? A pokud ano, tak kolikátého?
Děkuji za odpověď. Božena

Milé dámy, moc děkujeme za vaše dopisy, s kterými se já zcela ztotožňuji. Pro Baladu mám také slabost. Boženko, musím Vás zklamat, letos na Lokti hrát nebudeme. Ale pokud Vám jde o atmosféru venkovní scény, tak myslím, že Vás docela potěším. Letos budeme hrát doslova „za humny“ – v přírodním divadle Na Skalce v Podlesí. A to 14. července od 21 hodin. Vstupenky, v ceně 250 Kč, se budou prodávat až na místě.

 

 

Přihlášení Mobilní menu