Stará Blažková

Baladě je sedmdesát!

Divadlo má za sebou šňůru na letních scénách. A byl to úspěch. Přišlo daleko větší množství diváků, než v divadle čekali.
Ale já musím zmínit především lidi z divadla. Kluci z techniky pracovali naprosto báječně. Ono postavit scénu venku, mnohdy na nerovném povrchu, navíc na místech, kde divadlo dosud nehrálo, chce nejen skvěle zvládnuté řemeslo, ale i hodně přemýšlení. Například osvětlovač Petr Ejem svou šikovností zachránil tři představení.
To samé garderobiérky, vlásenkářky a rekvizitářky byly úžasné.

A rozhodně nesmím zapomenout na vedoucí obchodního oddělení Veroniku Kotrbovou. Pro ni letní scény nejsou zrovna pohodovou záležitostí. Nejen desítky a desítky hovorů, smlouvy, zajištění hasičů, zdravotní služby a mnoho dalšího. Na letní scény přijížděla mezi prvními a odjížděla mezi posledními. A to všechno s úsměvem, který věnovala úplně každému.

Pozitivně reagovali nejen diváci, ale i pořadatelé. Například ředitelka ze Středočeského muzea v Roztokách u Prahy.
Vážený pane řediteli,
dovolte mi, abych Vám vyjádřila slova uznání za vynikající výkon hereckého souboru při představení Balada pro banditu, které se uskutečnilo ve čtvrtek 25. června 2020 v zámeckém parku Středočeského muzea. Hodnotím nejen bravurně provedené vystoupení, které jsme společně s diváky ocenili potlesky, ale též výbornou spolupráci s produkcí, zejména s paní Veronikou Kotrbovou a s techniky.
Pokud by to bylo možné a zřizovatel byl opět vstřícný k zopakování nebo souhlasil s provedením jiné inscenace, vhodné do venkovních prostor, velmi rádi bychom ve spolupráci pokračovali. 
Přeji vám všem hodně stejně úspěšných inscenací a spokojených diváků.
S pozdravem
PhDr. Zita Suchánková
ředitelka SM

Skvěle pracovalo i občerstvení a navíc měli úplně nejlepší klobásy.

 

I na počasí jsme měli neuvěřitelné štěstí. Jediný déšť, který se objevil, přišel v prvních tónech finálové písničky Zabili, zabili…, a to až na posledním představení v Březnici 28. června.
Mimochodem v Březnici se odehrála 70. repríza Balady!

A tohle je úplně celý balaďácký tým. Tak tahle parta pracuje opravdu na jedničku.
Možná to vypadá, že v této zprávě to s chválou trochu přeháním.
Ale já to tak opravdu cítím a jsem moc ráda, že se s nimi se všemi znám. A navíc si myslím, že diváci, kteří na nějakém venkovním představení byli, mi dají za pravdu. 

A ještě jedno poděkování: Zdeňku Musile, děkujeme za skvělé fotky!

 

Přihlášení Mobilní menu