Stará Blažková

Bojovná Monika Timková

Dívali jste se na Pevnost Boyard? Já ano. Když jsme tam měli naší Moniku Timkovou, to jsem musela, že jo?! A Monča to zvládla excelentně. Samozřejmě, že jak se objevila v divadle, hned jsem za ní letěla do šatny.

B. Když Ti účast v Pevnosti Boyard nabídli, rozmýšlela jsi se?
T. Ne. Věděla jsem, že do toho chci jít.

B. Na obrazovce jste vypadali jako úžasná parta…
T. Bylo to super. Sešli jsme se v půl páté ráno na letišti. A hned první naše cesta vedla do hospody, kde jsme si všichni dali jedno plzeňské. Nikdo nebyl problémový. A já, protože jsem vyrůstala s klukama a mám staršího bráchu, tak se v mužské partě cítím dobře.


B. Měla jsi z nějakého úkolu dopředu strach?
T. Vůbec z ničeho. Já jsem docela bojovník, tak jsem si říkala, že ať mi dají cokoliv, že to alespoň zkusím.

B. No, bojovnost byla na Tobě opravdu vidět…
T. Bojovala jsem. Ale trochu mi vadilo, jak jsem byla do toho zapálená, že jsem pořád křičela, když jsem fandila. No, to jsem prostě já…

B. Fandění je přece třeba. To mi víc vadí, když některé týmy fandí málo. Úkol, kdy jsi byla uzavřená v tom tunelu a všude po Tobě lezl hmyz, tak bylo vidět, že jsi rozklepaná. Jasně křičela jsi, ale nebyla to žádná velká hysterie. To jsem v tomto pořadu viděla opravdu hysterky.
T. Oni mi, hlavně, zapomněli dát brýle. A jak jsem rozfoukávala tu mouku, tak mi šla nejen do očí, ale i do plic. A pak se tam musel vypít nějaký nápoj, který byl opravdu hnusnej. Ten mě skolil.

B. Jak jsi sahala do krabic s krysama a dalšíma potvorama, to taky nebylo nic moc. Který z těchto dvou úkolů byl horší?
T. Sahat na krysy není příjemný, ale v tom druhém úkolu mě zaskočila ta mouka a mít agamu hned u obličeje, to taky příjemné není.

Tyhle maxi švábi lezli Monice po obličeji. No, v Déčku míváme takové na talíři. Myslím, že je to lepší verze.

B. Ale bojovali jste opravdu všichni. Měli jste hodně klíčů a pro Nadaci Jakuba Voráčka vydělali 237 tisíc!!
T. Ty peníze, to je moc fajn. Ale celý ten den byl skvělý. Před námi byl Roman Šebrle a…

B. Jak před vámi? Ono se během jednoho dne natáčí víc družstev?
T. Natáčí se tři týmy. První parta odjíždí z hotelu v sedm, druhý tým v jedenáct a třetí v patnáct hodin. My jsme byli uprostřed, takže jsme se mohli vyspat, ale zase jsme měli největší žár. Kromě Romana tam byla Káťa Hejnová, Dáda Patrasová… a všichni byli úplně normální a fajn.

Moniko, blahopřejeme. Zvládla jsi to skvěle!

Přihlášení Mobilní menu