Stará Blažková

Byla jsem napnutá jak malé kšandy…

Děti ze Základní školy v ul. 28. října se přišly podívat na Spojovací dveře. A protože se už staly mými „interními“ dopisovateli, dostala jsem jejich postřehy.

Toto představení se mi líbilo více než minulé představení s názvem Velký Gatsby. Bylo vtipnější, a i když se odehrávalo bez měnění scén, bylo mnohem zajímavější. To, jak představení skončí, nebylo jasné, ale konec byl zajímavý. Na představení bylo hezky vidět, jak jsou lidé bezohlední, když Phoebe skoro všichni v představení nadávali. Kdybych toto představení měla hodnotit od 1 do 10 s tím, že 10 by znamenalo, že představení bylo velmi hezké, hodnotila bych toto představení 10.

Adéla Solničková

Představení se mi velmi líbilo od začátku až do konce. V první řadě se o to určitě zasloužil nápaditý a vtipný děj se zajímavou zápletkou, který, ač byl na začátku trochu zmatený a ke konci už hodně natahovaný, mě dokázal vtáhnout a do konce představení mě nepustil. Zásluhu na tom mají určitě i sympatičtí herci, kteří si zaslouží potlesk už jen za to, že vše zahráli na sto procent od začátku až do konce. A v neposlední řadě by zasloužila vyzvednout i velmi chytlavá hudba, která představení doprovázela po celou dobu a dodávala mu tu správnou jiskru. Když to shrnu, je to velice povedená a vtipná hra, u které kdyby se trošičku doladilo pár nepatrných detailů, byla by jistě výborná.
Kristýna Stachová

Představení se mi moc líbilo. Bylo částmi i velmi napínavé. Bylo zajímavé, jak se herci vžili do své role a drželi se toho i nadále. V tomto směru je velmi obdivuji. Jen mi chvilku trvalo, než jsem se zorientovala, že se hlavní postava „Fb“ dostala do minulosti.
Soňa Šindlerová

Tohle divadelní představení bylo naprosto perfektní. Kulisy, herci a efekty bez problému. Prostě úžasné.
Terezie Škubová

Představení bylo úžasné a již od začátku mě příběh zaujal. Moc se mi líbilo zapojení některých současných slov a tím byl příběh i více zábavný. Kulisy byly dobře promyšlené, a tak se dalo vcelku snadno poznat, v které době se daná situace odehrává. Doprovodné písně byly také velmi chytlavé a i přes dlouhé trvání a vysvětlování v některých scénách jsem se skvěle bavila.
Karolína Brožová 

V příbramském divadle se odehrálo představení jménem Spojovací dveře. Považuji ho za velmi zdařilé a vtipné. Ocenila jsem hudební podklad a hlavně výkon herců. Doporučuji.
Žaneta Dostálová

Divadelní představení Spojovací dveře se mi vcelku líbilo. Některé scény byly docela vtipné. Výkon herců hodnotím jako dobrý, obzvlášť výkon Martina Krause (Harold) a Heleny Karochové (Ruella) se mi líbil. Hudba byla dobrá a myslím, že se k určitým situacím hodila.
Marie Wimmerová

Divadelní představení Spojovací dveře bylo skvěle sehrané. Myslím si, že to bylo vhodné pro nás 9. třídu. Nejvíc se mi líbila ta část, kdy pořád cestovali dveřmi, bylo to velmi zábavné a napínavé. Nikdy se nedalo odhadnout, co se bude dít. Opravdu skvělé představení.
Nikol Ševcová

Přestavení bylo výborné. Obdivoval jsem herecké výkony, jelikož se v představení neustále měnil čas, ale i děj v určitém časovém úseku, což muselo být pro herce velice těžké. Příběh mi připadal velice promyšlený a propracovaný do detailu. Kostýmy seděly na daný úsek časového pásma velice dobře. Největší mínus představení bylo, když jednomu z diváků zazvonil telefon, což pro obecenstvo, ale ani pro herce nebylo příjemné.
Ondřej Kutil 

Divadelní představení Spojovací dveře se mi moc líbilo, bylo tam mnoho zajímavých prvků. Bylo to velmi napínavé a pořád se tam něco dělo, a proto se mi to také líbilo.
Karolína Ševčíková

Spojovací Dveře je dobré divadelní představení, ve kterém se mi líbila zápletka s časem, vraždou a samotnými postavami. Výborné zpracování postav i příběhu, který byl i vcelku vtipný. Samotné herecké výkony byly velmi dobré i zasazení herců jako Martin Kraus a dalších. Představení se mi velmi líbilo a doporučuji ho hlavně milovníkům cestování časem.
Marek Melka

Představení se mi líbilo, v některých pasážích bylo zábavné, v některých naopak napínavé, až děsivé. Obsazení bylo špičkové a díky tomu na mě představení udělalo veliký dojem. Herci se svých rolí zhostili výborně.
Milan Kuba

Divadelní hru Spojovací dveře napsal současný anglický dramatik. Do divadla jsem přišla s určitou představou, jak by podle názvu mohla hra probíhat. Avšak už od začátku byla plná neočekávaných zvratů a trapasů. Hlavní hrdinka Poopay, prostitutka z blízké budoucnosti, se dostala  do nepříjemné situace. Má být spojkou k „řešení“ problému nepříliš sympatického a nemocného člověka. Dozvídá se věci, o které vůbec nestojí. Přiznal se jí k něčemu, co celý život tajil. Přiznal se jí k vraždám svých dvou žen. Náhle na scénu přichází Julian, o  kterém se dozvěděla, že je nebezpečný. Děj mění prostředí a Poopay se ocitá v jiném čase, ale stále ve stejném pokoji, do kterého se vchází záhadnými dveřmi. Ocitáme se v příběhu dalších dvou žen. Začíná komediální drama s kriminální zápletkou, která má nečekané rozuzlení. Hra se odvíjí ve třech časových liniích, a bylo velmi zajímavé sledovat scénu i proměnu herců, kteří se pomocí kostýmů a líčení objevovali v různém časovém období. Představitelka Poopay se zhostila své praštěné role naprosto skvěle a Poopay v jejím podání byla krásně potrhlá a trapná. Od začátku až do konce jsem byla napnutá jak malé kšandy a i přes svá očekávání jsem byla nadšená celým příběhem a jeho uměleckým provedením. Herci dokázali mě – diváka – vtáhnout do děje. Z divadla jsem odcházela v mírném rozpoložení a s úsměvem na tváři. Za mě tedy rozhodně stojí za to, udělat si volný čas a do divadla se na představení zajít podívat.
Julie Knoblochová

Představení se mi moc líbilo. Herci se velmi dobře vžili do role, a tak jsem měla pocit, jako bych stála přímo vedle nich. Kdyby mi někdo vyprávěl, o čem to je, tak bych se v tom moc nevyznala, ale když jsem na vlastní oči sledovala představení, tak to na pochopení bylo velice lehké. Pokud by tato hra měla nějakou další část, rozhodně bych se šla podívat znovu.
Jana Pechková

Hra „Spojovací dveře“ se mi líbila, protože byla vtipná a napínává. Ze začátku mě trochu překvapil kostým Phoebe. Také jsem se na začátku neorientovala, která žena cestuje do minulosti a do budoucnosti. Nejvíce se mi líbil konec, jak za Julianem přišla Jessica v převleku jeho mrtvé matky, vystrašila ho a on kvůli tomu vypadl z okna. Mám ráda hry s dobrým koncem.
Anna Fišerová

Moc ráda čtu hodnocení diváků. A to i těch dětských.
Kdyby se další chtěli přidat – to by byla paráda!!!!

 

Přihlášení Mobilní menu