Stará Blažková

Děkujeme za podporu

Já vím, že bych měla sedět doma, ale v divadle je už zase živo, a to mi nedá. Ale chodím s rouškou!!! Divadelní!
Děvčata z obchodního mi neustále říkají, jak je milé že jim volají diváci, kteří nechtějí vrátit peníze za e-Vstupenku. Čiperka mi dokonce dala k dispozici jeden dopis. Doufám, že se Michal nebude zlobit, když ho zveřejním. 

Dobrý den paní Čiperová, reaguji na váš e-mail ohledně vracení vstupného. Sám jsem majitelem objednávky: xxxxx. Touto formou jsem se rozhodl, že nebudu chtít vrátit vstupné, neboť není vaší vinou, že se divadelní představení neuskuteční. Pokud je to tedy z účetního hlediska možné, vzdávám se svého práva na vrácení částky za zakoupené vstupenky ve prospěch divadla. V případě, že to není možné, tak vám uděluji své svolení s přeposláním částky na nějaký charitativní projekt dle vašeho výběru. Přeji vám pohodové dny a těším se na návštěvu divadla (kina) v dobách klidnějších..
S pozdravem Michal

Je fakt super tohle číst.  ALE!!! Hned po rozhodnutí o zrušení představení, koncertu, promítání filmu a dalších akcí, dávají holky na platební bránu systému žádost k vrácení peněz. Ty přijdou zpět na kartu, z které byla tato platba provedena. Do systému nemohou pracovníci divadla vůbec zasáhnout. Takže si nejen nemohou vstupné ponechat, ale ani poslat na nějaký dobročinný účel.
Ufff, dost dlouho mi trvalo, než jsem pochopila, jak to s eVstupenkama chodí.

 

Ale stejně je to pro divadelníky nesmírně nabíjející pocit. 

Když mi Čiperka předávala tento dopis, tak jsem se rovnou zeptala, jak mohou diváci pomoci? „My věříme, že snad toto období, i když s hóóodně odřenýma ušima, přečkáme. Teda, pokud tato situace nebude trvat moc dlouho. Ale až nastane normální režim, a on nastane, pak s velkým očekáváním otevřeme dveře divadla pro vás, pro všechny. Přijďte! Nejen, že nám to pomůže ekonomicky, ale i psychicky. Energie, která vzniká mezi hledištěm a jevištěm je zázračná a uzdravuje.“

Tenhle pohled opravdu všem v divadle chybí

______
Tak trochu pod čarou, mám ještě jeden vzkaz. Ten je pro druhou skupinu diváků, než o jaké jsem psala. Opravdu je zbytečné abyste do divadla volali nebo psali, že vám ještě peníze za e-Vstupenky nepřišly. Omluvu už divadlo několikrát zveřejnilo. Systém je stále přetížen, nejde přes něj pouze vrácení vstupného do příbramského divadla, ale provádí i další platby. Peníze určitě dostanete, jen mějte prosím trpělivost. 

 

Přihlášení Mobilní menu