Stará Blažková

Divadelníček startuje

V divadle se nejen šijí roušky, ale divadelníci se snaží najít pro vás i nějaké rozptýlení. Tak vznikl seriál Co pamatuje stará Blažková, ve kterém můžete zavzpomínat na inscenace dávno minulé. Zatím jsme vám nabídli Na skle malované a Přelet přes kukaččí hnízdo. Byl to jenom pokus, ale váš zájem a ohlasy jsou jednoznačné. Na skle malované shlédlo tolik diváků, že by nestačila ani kapacita velké a malé scény dohromady. Takže tento pátek nabídneme další.

A zítra začne další pokus. Tentokrát určený dětem. Herci Robert Tyleček, Lukáš Typlt a ředitel Petr Bednář budou číst Neználkovy příběhy. Nebude to video, ale audio. Já samozřejmě vím, kdo je Neználek, ale možná, že mladší generace… Neználka vybral Petr Bednář (vždyť říkám-starší generace). „Já jsem knížky o Neználkovi sbíral a mám je dodnes.“ Myslíte si, že bude o Divadelníčka zájem? „To opravdu netuším. Zatím každý natočil dvě kapitoly, což znamená šest dílů. Pokud bude zájem, tak budeme pokračovat a pokud nebude, tak to byl zkrátka pokus, který se nepovedl„, prozradil ředitel.

Divadelníček se objeví každý den, včetně sobot a nedělí, na divadelním facebooku. A pravidelně ve 14 hodin. Dětem ho samozřejmě můžete pustit kdykoliv. 

Zatím jsem žádnou z Neználkových příhod neslyšela, a tak nemám vůbec jasno, jestli si ho oblíbíte. Ale tiše doufám, že ano. Každopádně divadelníky chválím. Fakt se snaží!

Tak zítra ve 14 hodin!!!

 

Přihlášení Mobilní menu