Stará Blažková

Divadlo sbírá tonery

Občanské sdružení AKTIPO vzniklo na počátku roku 2012 s cílem zastřešit aktivity, které jeho členové dlouhodobě realizují. Jsou jimi především podpora žen a charitativní činnost ve prospěch zařízení pro mentálně postižené spoluobčany.
V listopadu roku 2012 bylo sdružení osloveno s nabídkou převzít ekologicko-charitativní projekt Sbírej-toner.cz od původního organizátora, který by jinak projekt musel zastavit. Protože se členové občanského sdružení AKTIPO v minulosti aktivně na chodu projektu podíleli, bylo jeho převzetí tímto sdružením logickým vyústěním situace především v zájmu jeho zachování. V následujících měsících se chce AKTIPO zaměřit na rozšíření Sbírej-toner.cz a oslovit nové partnery, kteří by projekt pomohli udržet při životě.

A tuto výzvu si vzalo za svou i divadlo a do projektu se přihlásilo. Výtěžek jde řadě charitativních organizací  a mimo jiných i příbramské organizaci Alka.

Navíc tonerové a inkoustové kazety nepatří mezi odpadky. Jejich sběrem se umožní renovace a ušetří se příroda od zbytečné zátěže. Ročně se v ČR na skládce ocitne až 3400 tun tonerových a inkoustových kazet. Divadlo se rozhodlo, že tohle číslo pomůže snížit!

Přidejte se také!

Přihlášení Mobilní menu