Stará Blažková

Dobrý večor

Hneď ako som v stredu 5. júna vošla do D-klubu, bolo mi to jasné – sme na Slovensku.

Členovia Los Trumberos nielen spievali, ale po slovensky aj hovorili. A tiež mi bolo jasné, že táto generácia, slovenské televízne pondelky už nezažila. Ale o to viac bolo srandy. Vznikaly úplne výnimočná slová. Slovo „večor“ bol najčastějše používaným výrazom.

Před Déčkem všetci vyzerali ako z Horehronia, aj keď príliš ľudových pesničiek nezaznělo. Najviac som ocenila Petra Beleše a Šimona Knápka.

A takto trávili chlapci čas pred koncertom. O niečo sa predsa oprieť musí, že?

Už jsem Vám psala, že Ivanka si před premiérou vyvrkla kotník. Zvládla premiéru i koncert. I když moderovala od stolu. Ale další s obvazem byl Petr Beleš. Když jsem se ho zeptala, co se mu stalo, odpověděl: „To je stáří.“ V tom případě já bych musela vypadat, jak mumie.

A po dlouhé době zazněl v Déčku opět saxofon. Hostem kapely byla Vendula Chmelíková, která hraje Dámě na kolejích.

A ještě jedna velká novinka! Kapela Los Trumberos získala novou členku – Elišku Nejedlou.

Zpívaly se písničky od Jany Kirschner, Szidi Tobias, Barbary Haščákové, Richarda Müllera, Miro Žbirky, Hany Hegerové a řady dalších slovenských interpretů.

Anička měla super tričko a celá parta byla po koncertu vychechtaná.

A ještě něco!!! Musím si postěžovat. Těmto lidem opravdu jebe. Není mezi nimi žádný agent FBI (Fany Blažková Interně). Jinak bych se o této zásadní novince věděla dopředu a ne až na koncertu! Šimon Knápek se oženil!!!

Takhle to dopadlo!

 

Přihlášení Mobilní menu