Stará Blažková

Doteky války – podruhé

„Doteky války“ vyvolaly velké ohlasy. Tady je několik úryvků z dopisů, které jsem dostala.

Milá Fany, se slzou v oku jsem si přečetla „Doteky války“. Mám ráda Vaše stránky, kde se dozvím zprávičky z divadla. Ale úplně nejraději mám články, jako bylo Vaše setkání se slepým mužem nebo vyprávění o ukrajinských dětech. Je to totiž život sám…
Věra

Dobrý den paní Blažková, celou rodinu velmi oslovil článek Doteky války. Chtěl jsem jenom požádat, když by se ještě někdy návštěva dětí z válečných oblastí v divadle opakovala, pokud byste nám nedala vědět. Velmi rádi bychom se podíleli na dárcích pro děti.
Kamil

Milá Fany, jedním dechem jsem přečetla reportáž z návštěvy  ukrajinských dětí v divadle. Bolela mě z toho duše. Dala jsem ho přečíst svým dětem. Nepředpokládala jsem, kolik otázek vyvolá. Povídali jsme si celé odpoledne. Večer šli  bez diskuzí spát a místo jedné pusy na dobrou noc jsem dostala tři. Možná jsem díky Vám zasadila semínko, které vzklíčí.
Marie

Dobrý den, mohla byste prosím vyřídit paní Čiperové poděkování za její slova o ukrajinských dětech. Mám už nějaký ten křížek na krku a ledacos jsem zažila. A občas to nebyly lehké chvíle. Proto mě dost rozčiluje, když jsou lidé k sobě netolerantní a hrubí, kvůli maličkostem nebo proto, že druhý má jiný názor. Stačí si přečíst internetové diskuze. Někdy nechápu, proč se některé příspěvky vůbec zveřejňují. Opravdu bychom všichni potřebovali léčbu ukrajinskými dětmi.
Růžena

Za všechny dopisy moc děkuji. Dojali jste mě!

Přihlášení Mobilní menu