Stará Blažková

Filip, Plaváček a Vražda končí

V červnu se během jednoho týdne rozloučíme hned se třemi inscenacemi. Což mě štve. Já prostě nemám derniéry ráda!!!

8. června se rozloučíme s komedií o lásce, cti a morálce „Jak je důležité míti Filipa“. Pokud jste ho ještě neviděli, tak přemýšlím, jak stručně popsat o co jde. No, ono to vlastně popsat nejde…  Prostě jsou tu dva Filipové. Jeden se ve skutečnosti nejmenuje Filip, ale Jack a druhý Filip vlastně neexistuje. Ale Gvendolina a Cecilie Filipa milují… Je vám to doufám jasné!! Pokud ne, přijďte se podívat a pokud už jste tuto hru viděli, tak se přijďte rozloučit.

Napínavý příběh o plánovaném zločinu „Umění vraždy“ se naposledy odehraje 15. června. Komediální thriller nás zavede do haly ne právě tradičního domu, ne právě tradičních manželů… Jack a jeho žena Annie jsou malíři, Jack dokonce velmi slavný. Právě čekají na svého galeristu Vincenta, kterého pozvali na večeři. A od té doby to všechno začne… Zpočátku není ani mrtvola a o vrahovi ani nemluvě… Napínavý, a trochu strašidelný příběh s mnoha překvapivými zvraty a nečekaným vyvrcholením. Po této inscenaci se mi bude stýskat.

A hned druhý den 16. června vezměte do divadla děti na „Tři zlaté vlasy děda Vševěda„. Výpravná inscenace pohádky o Plaváčkovi, kterému sudičky předurčily ruku královské dcery. Prostě klasická česká pohádka s písničkami. Já vím, že pohádky jsou pro děti, ale já jsem jí viděla třikrát! No jo no, já vím…

Ty derniéry fakt nemám ráda!

Přihlášení Mobilní menu