Stará Blažková

Folk, šanson, blues, trochu jazz – to vše během jednoho večera v Déčku

Pravidelným návštěvníkům divadelních představení nebo koncertů Los Trumberos určitě není neznámé jméno Zdeněk Dočekal. Vždycky sedí za klavírem, občas si stoupne k mikrofonu… Je takovým nepsaným šéfem Trumberáků. No a po nedělním koncertu pozval diváky na další koncert. Ale tentokrát na kapelu Bizarre Band, jejímž je také členem.

Bizarre Band se samovolně, dobrovolně a postupně utvořil zhruba v roce 2012 kolem šansonového, hudebně dramatického projektu Café Bizarre. Bizarre Band započal spolupráci s tehdy vznikajícím spolkem Body Voice Band, se kterým spolupracuje doposud. V roce 2013 Bizarre Band začal pracovat také na svém vlastním projektu v podobě interpretace autorských písní členky kapely Kláry Suchankové.

Zhruba před rokem natočil Bizarre Band své debutové autorské album V krajině naměkko. Na základě úzké spolupráce s písničkářem Janem Burianem vzniklo dvojalbum Jihotaje.

Kapela se věnuje výhradně vlastní autorské tvorbě a žánrově osciluje mezi folkem, šansonem a kouzlem nechtěného.

Hrají ve složení:
Klára Suchanková – zpěv, housle
Dušan Navařík – příčná flétna, zpěv
František Tomášek – akordeon
Zdeněk Dočekal – klavír
Pavel Husa – kontrabas
Štěpán Klouček – zpěv, kytara
František Kukula – bicí

V D-klubu 12. října od 19 hod. Doporučuje deset z deseti členů Los Trumberos. Anna Fixová: „V autě neposlouchám nic jiného než cédéčko Bizarre Band.“ 
Vstupenky na všech prodejních místech divadla.

 

 

Přihlášení Mobilní menu