Stará Blažková

Asi to bude genama…

Na koncertu Los Trumberos jsem si všimla ještě jedné věci. Jirka Vojta byl samozřejmě za bicí soupravou a dokonce zpíval. Mezi diváky seděla i jeho žena Hanka. A pořád držela mobil u ucha nebo v ruce. Vysílala jsem k ní tvrdé pohledy! Copak tohle se dělá?!

Po koncertě jsem se dozvěděla příčinu jejího počínání. „Kdo vám hlídá dcerku?“ „Nikdo, je v nahoře v šatně“, odpověděla s klidem Hanka. „Cože? Sama?“ „Ano, já mám u ní chůvičku napojenou na mobil“. Upozorňuji, že Josefínce jsou dva a půl měsíce a Hanka se na ní šla podívat o přestávce. Pořád spala… Celý koncert! To má tak někdo kliku! Po kom asi je?!
Pořád jsem tomu moc nevěřila, tak jsem se po koncertu do šatny vnutila. Spala jako andělíček. Když jí před obličejem zasvítil blesk fotoaparátu, trochu otevřela oči. Lekla jsem se, že jsem jí probudila. Ani náhodou! Očička okamžitě zavřela a klidně pokračovala ve spánku.

Milí rodiče! Také vám prořve vaše mimi celou noc? A vlastně i přes den ho musíte pořád houpat nebo chovat? Je mi naprosto jasné, jaké emoce cítíte k Vojtovým. Já vás naprosto chápu!

Přihlášení Mobilní menu