Stará Blažková

Hlásná trouba se rozezní v Déčku

Kdysi jsem se jen tak procházela na youtube a úplnou náhodou jsem pustila čtyři mladý kluky, kteří zpívali jenom vokály. Úplně mě to vzalo. Začala jsem hledat další jejich písničky a pouštěla jsem si je stále dokola, až jsem došla k rozhodnutí, že musí vystoupit v Déčku. Zvolila jsem velmi taktický postup a došla za Annou Čiperovou. Požádala jsem jí, aby mě pustila k počítači, zavřela oči a poslouchala. Asi během minuty mi Čiperka říká: „To je dobrý. Co to je?“ „Kapela Megafon. Myslela jsem si, že by se hodila do Déčka.“  A ono se povedlo.

O Megafonu jsem si našlo toto:
Vokální mužský kvartet Megafon kombinuje to nejlepší z rockového vícehlasu, acappella gospelu i elektroniky. Megafon oslovuje své rostoucí publikum nejen kvalitním vícehlasem, ale zejména pestrým repertoárem s výraznými písněmi, zpívanými převážně česky nebo anglicky. Svými osobitými aranžemi s důrazem kladeným na rockovou expresivitu zaujme i náročné posluchače, veselými písněmi dokáže pobavit i publikum nevyhraněné.
Hlavními hlasy jsou všichni čtyři. A tak si můžete na koncertu vychutnat nelimitovanou různorodost barev a rozsahů.

Koncert se v Déčku konal v březnu 2014. A pak se začaly ozývat hlasy diváků, jestli znovu Megafon nepřijede. Já jsem tuto otázku slyšela i od barmanek z Déčka. A tak si dáme repete! Kapela Megafon přijede z Brna příští sobotu 12. ledna! Vstupenky jsou už v prodeji.

Vřele doporučuji! Tady je malá ochutnávka:

 

Přihlášení Mobilní menu