Stará Blažková

Hlavně nestřílet!

Naši recenzenti ze Základní školy v ulici 28. října se opět dali do práce. Takto hodnotili novou inscenaci Třicet devět stupňů.

 

Tato divadelní hra „Třicet devět stupňů“ byla velmi zajímavá a zábavná. Bylo tam hodně věcí, kterým jsem se smála, ale hodně mi vadilo, jak tam po sobě stříleli. Bylo to velmi hlasité a bolela mě z toho hlava. Děj byl dobrý, náhoda byla, že hlavní postavu Richarda zastřelili a měl tam zrovna zpěvník, který ho zachránil. Líbilo se mi to.
Angelína Šokurová

Představení bylo velmi zábavné. Líbilo se mi, že tam byly postavy z různých filmů a pohádek (Harry Potter…). Jediné, co mi trošku vadilo, je hlasité střílení.
Petra Bezwaldová

Parodie na detektivku od Patricka Barlowa 39 stupňů se mi líbila. Měla zajímavý příběh s napínavým dějem a skvělým hereckým obsazením (Jan Konečný, Anna Fixová, Martin Dusbaba, Kryštof Grygar). Nejvíce se mi líbila scéna s ovečkou ve Skotsku.
Anežka Sychrová

Hra se mi moc líbila, byla nadčasová, vtipná a výstižná. Obdivuji herce, protože naučit se tak dlouhý scénář celý zpaměti je vážně super, taky většina herců hrála více rolí a zvládali to všechno naprosto bez sebemenšího problému. Jedna jediná nevýhoda celého příběhu byla, že pro mě to bylo až moc vjemů najednou. Ale jinak jako celek se mi hra moc líbila, nejvíce scéna ve vlaku.
Anna Petáková

Hned, jak začalo představení Třicet devět stupňů, jsem věděla, že se mi to bude líbit a také se mi to potvrdilo. Nejzábavnější byla část s manželi a ovcí, pořád se musím smát. Určitě půjdu na představení znovu, protože se to jen tak neomrzí.
Amélie Motyčková

Divadelní hra se mi moc líbila, bylo to hezky zahrané a vtipné. Nejvíc vtipná byla asi ovce, u toho se musel zasmát snad každý. Ale ostatní byli také super. Moc obdivuji, jak můžou vydržet třeba hodinu a půl v kuse hrát a přitom mít kostýmy, ve kterých musí být horko a ještě umět tak dlouhé texty. Jinak není nic, co by se mi nelíbilo. Určitě bych na to šla znova.
Pavla Jehličková

Divadlo 39 stupňů se mi opravdu moc líbilo. Bylo to vtipné, zábavné a originální. Jediné, co bych vytkla, jsou výstřely z pistolky, které byly docela nepříjemné. Výstřely padly několikrát a trochu mě z toho bolela hlava, ale to je jediná věc co se mi nelíbila, jinak hodnotím hru velice pozitivně.
Petra Jalčovíková

 

Představení mělo skvělý děj a bylo skvěle zahrané. Většina scén byla velmi vtipná. Trochu mi vadilo, že zvuky výstřelů byly tak nahlas, až jsem se kolikrát lekla. Celkově se mi představení opravdu moc líbilo, bylo vtipné, chytlavé a zábavné. Určitě bych na něj šla znovu.
Tereza Přibylová

Divadelní hra 39 stupňů je velmi zábavná a nabitá. Moc se mi líbí její vážné, ale zároveň vtipné pojetí. Hra se mně osobně velice líbila a velmi jsem se pobavila. Moc ráda bych ji všem, kteří mají rádi divadlo, doporučila.
Tereza Kujalová

Divadelní hra 39 stupňů od Patricka Barlowa se mi velice líbila. Moc se mi líbilo, jak všechny postavy hrají pouze 4 lidé. Také, i když jsem se pokaždé hrozně lekla, se mi hrozně moc líbilo, jak výstřely ze zbraní byly jako reálné. Každá scéna z představení mě velice pobavila a šla bych na něj do divadla znovu.
Viktorie Háchová

Vtipná anglická detektivka, ve které se mi místy tajil dech, a chvílemi jsem měl záchvat smíchu, notabene představení velmi rychle utíkalo. Výborná práce s diváckou představivostí (když některé rekvizity, nebo kulisy nebyly zrovna k dispozici). Herecký výkon byl chvályhodný. Rozhodně bych toto představení doporučil mým známým.
Jan Falát

Představení Třicet devět stupňů od Patricka Barlowa bylo celkově povedené. Průběh děje byl velmi zábavný a samotní herci mne vtáhli do celého děje hry a chvilkami jsem si myslel, že jsem v Británii.
S pozdravem B. Švec

Představení Třicet devět stupňů se mi moc líbilo, hlavně jak to herci zvládali, měli totiž v představení hodně postav a hráli to jen čtyři lidi. Bylo i hezké, jak dokázali měnit styly hraní, a bylo úžasné vidět, jak dokáží hrát a mluvit bezchybně jen na generální zkoušce. Na představení bych se klidně podívala znovu.
Elisha Luftová

Divadelní představení 39 stupňů se mi velmi líbilo. Bylo velmi zajímavé, chvílemi napínavé, velmi vtipné a mělo to nápad. Určitě bych šla někdy znovu a určitě bych to všem jen doporučila.
Amálie Fišerová

 

Divadelní představení Třicet devět stupňů od Patricka Barlowa se mi moc líbilo. Byla to moc pěkně zpracovaná komedie, u které se člověk zasměje. Skvělé herecké výkony a obdivuji herce, že jeden hrál někdy až 4 osoby. Jen to možná bylo moc dlouhé. Jinak jedno z nejlepších divadelních představení, které jsem kdy viděla.
Marika Heřmanová

Nebylo to vůbec nudné spíš naopak velmi zajímavé a napínavé. Líbilo se mi hodně legračních scén a také děsivých. Moc se mi to líbilo, bylo by to ale ještě o dost lepší, kdyby to hrálo víc lidí, ale i tak to bylo skvělé.
Tereza Lubasová

Divadelní hra 39 stupňů se mi velmi líbila svým dějem a originalitou. Velmi se mi líbilo, že i když jsem tam musela být v roušce, tak ten skvělý a zajímavý děj mne zaujal natolik, že jsem tu roušku vůbec nevnímala. Jinak celkové obsazení se mi velice líbilo a už se těším na něco dalšího.
Emma Podušková

Už dlouho jsem nepřišla z divadla tak rozesmátá a šťastná, jako po báječné hře 39 stupňů, na kterou jsem měla tu čest jít s naší třídou. Prakticky pořád jsem se smála a přemýšlela nad tím, jako někdo dokáže něco takového vymyslet a co víc, jak to může někdo tak dokonale zahrát. Byl to krásný zážitek. Hra byla nezapomenutelná a nemůžu se dočkat, až na ni vezmu například rodiče nebo kamarády, protože této hře, se zasměje každý. Opravdu vřele doporučuji!
Barbora Vítková

Představení 39 stupňů mi přišlo nápadité, vtipné a občas i napínavé. Určitě všem mohu jen doporučit.
Sofie Majerová

 

Přihlášení Mobilní menu