Stará Blažková

Hostina dravců se blíží

Premiéra Hostiny dravců se blíží a tak se imrvére zkouší. To je doba, kdy se neohlášeně objevím v zákulisí a fotím a fotím. A protože to má být pro všechny moment překvapení, tak mačkám a mačkám spoušť.. A proto jsou všichni rozmazaní. Vy máte určitě fantazii, že jo?

Natočit dlouhé vlasy Moniky Timkové chvíli trvá. Maskérka Maruška má díky úzkému prostoru problém s odstupem. A když má maskérka práci, musí se Anička dolíčit sama. Hele, tu rtěnku fakt nemáš rozmazanou.

Žádné boty na míru, hezky si vyberte z fundusu. Radku, do těch bot se prostě musíte dostat. Švadlenka Anička na to dohlédne. Martine, Tobě ty staré boty nevoní?! Ale zase kluci pamatujte, že staré boty a staří přátelé jsou nejmilejší.

Premiéra za rohem, a tady se pořád ještě musí opakovat text. Teda ne všichni. To Honza Konečný už to má v hlavě (nebo na háku).

Rekvizitářka Lucka připravuje dort. Ten hákový kříž bude červený a z marcipánu. Šéf provozu Honza je vysmátý, to znamená, že v technice všechno klape.

Teda Lukáši fuj!!! To jsem se lekla…

Že by režisér Martin, zkoušel Petra z textu? Óóóó některé fotografie by se vůbec neměly zveřejňovat. Asi bude změna v obsazení…

Přihlášení Mobilní menu