Stará Blažková

Hvězdné manýry se loučí

Jo, jo… je tady další derniéra. Hvězdné manýry se s diváky rozloučí 30. září. Přijďte se také rozloučit.

Bláznivá fraška odehrávající se v luxusním apartmá hotelu v Palm Beach v roce 1942. V hotelu se koná benefiční akce, na níž mají zazpívat dvě hvězdy první velikosti. Problém je v tom, že se navzájem k smrti nenávidí a základní podmínkou jejich vystoupení, je nevidět tu druhou. Ředitel hotelu se o to se vší energií a vůlí pokouší, ale nakonec, jak už to ve správné frašce bývá – nic není tak, jak být mělo. Obě zpěvačky se ubytují v tom nejluxusnějším apartmá, nepřipouštějíce diskusí. Udržet mezi excentrickými dámami odstup se sice nakonec nepodaří, avšak skutečný důvod jejich vzájemného vztahu se nakonec dozvíme. A je hodně překvapivý.

Obě hvězdy Claudia McFadden a Athéna Sinclair mají opravdu své manýry. Jedna nenechá na pokoji jedinou mužskou prdelku – prostě se otočí za každým chlapem! A úplně nejraději si prohlíží SVÉ fotografie. Ta druhá miluje bílé růže a k smrti (téměř doslova) nenávidí červené. Skutečně, kdyby jí je někdo přinesl, jde mu o život!!! Navíc miluje svého psíka, o kterého se stará líp, než o dítě.

A právě tento psík, už při premiéře, nadchnul Annu Čiperovou. Důvod je jednoduchý – jmenuje se Čiperka. V současné době je prý často viděna u rekvizitářek, které se snaží přemluvit, aby jí po derniéře Čiperku věnovaly. No, a pokud by někdy v budoucnosti tento „smeták“ potřebovaly, že ho vrátí. Tak uvidíme, kde skončí. Buď v kanceláři Čiperové, nebo ve skladu rekvizitárny.

Přihlášení Mobilní menu