Stará Blažková

Hvězdné manýry

Tak se ke mně tajně dostaly další fotky ze zájezdu Hrdého Budžesu. Tentokrát do Frýdlantu. Prostě agenti FBI (Fany Blažková Interně) pilně pracují. A to jsem teda zírala.

Co ta hostina?  Požadovat takové občerstvení – to ty pořadatele pěkně dřete!!! A je fakt, že jsem pociťovala trochu zklamání. Byla jsem přesvědčená, že Bára, Jarmila ani Libor žádnými hvězdnými manýry netrpí. No, jo, ale člověk se i v lidech může mýlit.

A to ještě není všechno! Vždycky jsem si myslela, že manželství Báry a Radka Holuba je bez problémů. Asi není. To by si jinak Bára na zájezdech neobjednávala gigoly. To asi Radek neví.

Byla jsem z toho tak paf, že jsem se hned spojila s agentem a žádala vysvětlení. Ulevilo se mi. Ještě, že jsem slušná holka a uvedu vše na pravou míru. Opravdový bulvár by použil fotky a nic nevysvětloval a ještě si přikořenil.

Hostina opravdu byla. Ale z vlastních zdrojů. Konečně jsem pochopila, když Hanka Kratochvílová před zájezdem vždycky chvátala, že musí smažit řízky. A já jsem se divila, co tak vyvádí. Usmažit jeden nebo dva řízky pro sebe na cestu přece není žádná práce! No, jo, ale ona jich byla celá krabice! Takové hostiny si Budžesáci chystají, když se jede na dvoják. To znamená, že se hrají dvě představení a zůstává se přes noc. Teda oni bez jídla nejedou, ani když se jede na jedno představení. Ale asi ho není tolik.
Mimochodem, jak vidím na druhé fotce –  Libor jak vidí fotoaparát, hned se stává hercem, i když není na jevišti.

A co ti gigolové?

V zákulisí se toho děje víc. Kluci jsou schopní pro dobrou fotku svléci i trička. Ale zase ty figury, hmmm. Bára se smála, že je to její standard po každém představení.

Od party Hrdého Budžesu jsem byla už několikrát zvaná, abych s nimi na zájezd jela. A já koza, jsem se ještě nerozhoupala. Akorát si nejsem jistá, že by si kluci byli ochotní svléci trička kvůli fotce se starou Blažkovou!

Přihlášení Mobilní menu