Stará Blažková

Já že podvádím? II. – rozřešení

Začátkem února jsem zveřejnila dopis od Vladimíra, který pochyboval o regulérnosti mých soutěží. A požádala jsem minulé výherce aby mi pomohli Vladimíra přesvědčit. A byla jsem mile překvapena, kolik přišlo reakcí.
Za všechny otiskuji dopis Bedřišky:
Milá Fany, přečetla jsem si na Vašich stránkách, že nedůvěřuje pan Vladimír v poctivý průběh Vašich soutěží a následné předání výher. Článek jsem si přečetla dvakrát, protože jsem nevěřila vlastním očím. Sama jsem se několikrát soutěží zúčastnila a pokud jsem vyhrála, vybrala jsem si představení a datum a vstupenky jsem si vyzvedla v pokladně divadla před představením… domluvila jsem se s Vámi písemnou formou…my to víme. Pokud se pan Vladimír příště některé soutěže zúčastní sám, může si osobně vyzkoušet, jak to perfektně funguje  🙂
Vaše stránky čtu velice ráda, jsou vtipné a poučné a na naše příbramské divadlo nenechám dopustit..  🙂 Mějte se krásně a brzy na shledanou v divadle …

A ještě kousek z jednoho dopisu, od Aleny. Ta právě tento týden reagovala na výhru, kterou získala za poznání fotografie ze zkoušky Saturnina.
Milá Fanynko,
moc děkuji za výhru, kdyby to šlo, prosím o vstupenky na „Zubaře“ 19.2. – sice se už trochu bojím někam cestovat, ale s vidinou toho, že to bude zřejmě na hodně dlouho poslední návštěva divadla, se prostě přemůžu a doufejme, že uprostřed představení neporodím 🙂 co naplat, termín se kvapem blíží…
Zároveň se musím ozvat nevěřícímu panu Vladimírovi, že v soutěžení opravdu žádné podvody nejsou, o čemž by ho nejlépe přesvědčilo, kdyby si to sám vyzkoušel. Šance na výhru je u Tebe poměrně velká, když se čtenáři ani neodváží tipovat… Vždyť to zase tak těžké nebylo, Pavel Nový je přece jasné znamení Saturnina! A to, že si výherci mohou vybrat libovolné představení, považuji za velké plus, to u jiných divadel nebývá zvykem.

Jinak jsem dostala dvě povolení poslat Vladimírovi mailové adresy, s tím, ať se jim ozve, a dokonce jedno pozvání na kávu. Prý osobní kontakt je nejlepší. Všechno jsem Vladimírovi poslala. A dostala jsem další dopis.

Dobrý den paní Blažková, vůbec jsem netušil, co svým dotazem způsobím. Bral jsem to jako běžnou otázku a Vaše odpověď na stránkách mi úplně stačila a vše vysvětlila.  Nicméně manželka mě velmi důrazně přesvědčila, že to nebyla běžná otázka, ale opravdu osočení z podvodu. Doufám, že přijmete mou omluvu. Jednak si myslím, že je na místě a jednak rodinný klid je důležitý. 🙂 Děkuji Vašim čtenářům za adresy i za pozvání na kávu, ale jak už jsem uvedl, teď už mi to připadá zbytečné. 
Držím palce, ať se Vám daří v osobním životě i v nárůstu počtu čtenářů.
Vladimír

Milý Vladimíre, Vaši omluvu samozřejmě přijímám a jsem moc ráda, že jsme Vás přesvědčili.  Myslím si, že rada od mých čtenářů, aby jste si také zkusil zasoutěžit, je dobrá. I já Vám přeji vše dobré a budu se těšit na další dopisy. Jóóó, a pozdravujte manželku.

Přihlášení Mobilní menu