Stará Blažková

Já, že podvádím?????

Tak jsem dostala dopis, který mě hodně překvapil. Vůbec by mě nenapadlo, že to někoho napadne!

Paní Blažková, nějakou dobu už čtu Vaše stránky. A musím říct, že se docela bavím. Ale co mi nejde do hlavy, jsou Vaše soutěže. Vždycky napíšete nějaké jméno výherce, a že vyhrává dvě vstupenky. Nikdy tomu výherci neoznámíte, na jaké představení vyhrál vstupenky, ani kdy mu je předáte. Jak to mohou vědět? Existují vůbec Ti výherci? Nezlobte se za mojí otevřenost, ale na pravé straně píšete, že odpovíte na všechny dopisy a nepřímo nás vybízíte k otevřenosti. Jinak Vám přeji hodně úspěchů a čtenářů. Já mezi ně budu i nadále patřit. Vladimír

Milý Vladimíre, po přečtení tohoto dopisu mi chvíli trvalo, než jsem zavřela pusu. Takže: soutěžící píší odpovědi na můj mail, a tudíž já mám k dispozici ten jejich. Hned po zveřejnění vítězů jim posílám informaci o výhře. Představení si většinou mohou vybrat. Zrovna tak se domlouváme na tom, jakým způsobem budou vstupenky předány. Ať už mi věříte nebo ne, i výherci vstupenek na kapelu Precedens, se na koncert dostanou. A že už nějaké odpovědi přišly.

Vladimíre, opravdu mám ráda otevřené dopisy. A opravdu všechny zveřejňuji (s výjimkou těch, kdy si to pisatelé nepřejí). Ale tahle Vaše pochybnost, zavání podezřením z podvodu. A to mě opravdu mrzí.

Výzva: Moji bývalí výherci, docela bych přivítala, kdybyste mi pomohli Vladimíra přesvědčit, že jste své výhry dostali. I když si dost dobře nedovedu představit, jak by to přesvědčení mělo vypadat. Napsala bych vám osobně, ale já po skončení naší „konverzace“ dopisy mažu.

 

 

 

Přihlášení Mobilní menu