Stará Blažková

Jsem prostě bombarďácká

Tak jsem se v prosinci zamyslela nad tím, že tyto stránky píšu už deset let. A pak se mi mailová schránka začala zaplňovat dopisy. Pobrečela jsem si u nich. A úplně všechny začínaly – Milá. Je pravda, že už jsem někdy dost unavená, a občas jsem uvažovala, že skončím. Ale vy mi to prostě nedovolíte!!!! Pokorně děkuji…
Tady je pár výňatků:

Milá Fany,
čtu Tvé stránky už dlouho a myslela jsem, že od začátku. Ale deset let to není. Tahle číslice mě dost překvapila.
Přeji Ti pevné zdraví a doufám, že ještě nějakou dobu budeš divadlu věrná. Na procházky a krmení kachen je vždycky času dost.
Věra

Milá paní Blažková,
chtěli bychom Vám moc blahopřát k takovému rekordu. 10 let intenzivních informací, to by Vám novináři mohli závidět. A ještě k tomu v důchodovém věku. Je to obdivuhodné. Vaše články čte celá rodina a moc se u nich pobavíme. Ale někdy také dojmeme. Prosím vydržte!
Alena, Jarda, Miluška a Toník

Milá Fanynko,
jsi naprosto bombárďácká a správňácká (tak nazývá moje sestra všechny, kdo si zaslouží obdiv). Já Tě také obdivuji. Jen mě mrzí, že pořád zůstáváš v pozadí. Což takhle udělat v Déčku s Tebou besedu? Já myslím, že by se moderování někdo z herců rád ujal.
Julie

Milá paní Blažková,
čtu Vaše stránky pravidelně a bavíte mě. I když naše „kontakty“ přes dopis, nezačaly úplně dobře, myslím že se vše urovnalo. Chci Vám popřát neutuchající inspiraci a pevné zdraví.
Vladimír

Milá Fany,
deset let je sice hezký počet, ale doufám, že nechceš končit?! Chápu, že hercům lezeš na nervy, ale jsou to přece herci!! Musí počítat s popularitou a zájmem. Musí přece vědět, jak rádi o nich čteme. Vždyť je kromě jeviště vůbec neznáme. Tak jim prosím řekni, že se za Tebe přimlouváme.
Péťa

Milá Fany,
Ty nevíš, co je být součástí něčeho? To bych v Tvém věku a při Tvé inteligenci do Tebe neřekla. Tak já Ti to vysvětlím.
Víš dopředu jaká bude premiéra a o čem
Víš, kdy bude derniéra
Víš, kdo se ožení, vdá nebo komu se narodí potomek
Víš, kdo si pořídil nového psa
Víš, co Bára Hrzánová kreslí na záchodové mísy
Napíšeš mi jaká byla Noc divadel a další akce (na kterých jsem být nemohla)
Se všemi se znáš a povídáš
V divadle nezapomenou na Tvoje narozeniny
… Ještě pořád nevíš? Ano, jsi součástí příbramského divadla! A my jsme rádi. Protože se přes Tvé zprávičky se stáváme jeho součástí i my.
Anežka

 

Přihlášení Mobilní menu