Stará Blažková

Má ředitel křišťálovou kouli?

Samozřejmě, že počet předplatitelů je důležitý pro celé divadlo. Ale kdo s ním nejvíc otravuje, je ředitel. Od začátku listopadu, kdy se spustí předprodej, začíná být nervózní a každý den lítá do obchodního oddělení pro počty. A kdyby mu to nebylo blbý, lítal by i pětkrát denně.  A hlavně: vždycky si dává cíl!!! Pamatuji si, jak jeho snem byla tisícovka abonentů. Na tento počet jsem se dívala docela skepticky. A ono mu to vyšlo. Po překonání tisícovky, přišel další cíl- 1500 předplatitelů.

Jak to dopadlo? V loňském roce si předplatné koupilo 1311 diváků. Letos 1425!!!! Zbývá pouhých 75 předplatitelů, aby to říďovi zase vyšlo!!!

Tak nevím, buď je dobrý ředitel nebo Sibyla!

Takhle vypadalo předplatné pro mládež v sezóně 1970 – 71. A jenom poznámka – náborové oddělení už v divadle není. Dnes je to obchodní oddělení.

Předplatné pro mládež divadlo už nemá. Ale zato má Klub mladého diváka. A ten má letos 235  členů. Tento počet není zahrnut do předplatného, i když to vlastně předplatné také je. Ale pšššššttt!  (To by mělo předplatné 1 660  abonentů, a to už by měl ředitel dávno splněno a vytyčil by si další cíle. A ty by byly, vzhledem k počtu obyvatel města, už nereálné. Teda, alespoň si to myslím.)

Přihlášení Mobilní menu