Stará Blažková

Na divadelní představení nemusíte do divadla

Ano, už se to blíží. Za chvíli máme červen a prázdniny. A to je čas, aby herci opustili divadelní jeviště a vyjeli do přírody.

Letos je to pořádný nášup. Na venkovních scénách se odehraje sedm představení.
Většinou se hrála Balada pro banditu. Samozřejmě, že bude i letos, a to 20. a 25. června v našem oblíbeném Lesním divadle Skalka v Podlesí.

Nově se vyjíždí s inscenací Jak jsem vyhrál válku. Hned po Baladě 21. června zůstáváme v Lesním divadle Skalka v Podlesí. 24. června se bude válčit  na zámku v Březnici a turné se zakončí až 30. srpna v zámecké zahradě na Hluboši. V Podlesí i v Březnici se hraje od 21 hodin, pouze v Hluboši se začíná už ve 20 hodin!

Vstupenky si  můžete koupit na všech prodejních místech od 1. června!

Ale abych nezapomněla! Nově se bude hrát i ve skanzenech. Co by kamenem dohodil je Skanzen Vysoký Chlumec. 22. června  se tam bude rozléhat … zabili, zabili, chlapa z Koločavy… Na tu samou notu se bude zpívat 28. června ve Skanzenu Přerov nad Labem.

Vstupenky ve Skanzenu Přerov nad Labem si musíte koupit od pořadatele a prodej vstupenek do Skanzenu Vysoký Chlumec se teprve řeší. Ale určitě se to co nejdříve dozvíte z divadelního webu nebo facebooku.

Přihlášení Mobilní menu