Stará Blažková

V divadle to vypadá jako v nočním klubu

Zkoušení nové inscenace Špinavý obchod je v plném proudu. Vždyť premiéra je doslova za pár dní. Scénu i kostýmy navrhovala Kateřina Baranowska.

Scéna na Kateřinině návrhu – a vyrobená divadelními techniky.

A takhle budou vypadat kostýmy.

A jak to vypadá ve skutečnosti? Vyrazila jsem do zákulisí.
Aaaaa, pan ředitel bude plešatej!!! Nová členka souboru Lucie Valenová se líčí sama. Maskérka Maruška Kosová se totiž zabývá nejen vytvářením plešek, ale ještě jinými věcmi…

Odhalený výstřih a Maruška má v ruce holicí strojek…? Ne, herečky v příbramském divadle opravdu nemají chlupatá prsa. Ty má zřejmě nový člen souboru Kryštof Grygar. A vypadá to, že je se svým poprsím spokojen. V šatně je ještě chlap… na jevišti odhalený chlap. Holky, co na něj říkáte? Dobrý, ne?

Ono to vůbec v tom zákulisí, vypadalo podivně. Eliška Nejedlá se v maskérně evidentně lekla, aby se na ní také někdo nevrhl s holicím strojkem. Ale garderobiérka Lenka Kyselová má Eliščinu důvěru. A na jevišti?! Tady už vůbec výstřih upravovat nepotřebuje!! A pod dekou je s ní i Kryštof…? Taky zíráte?
Anička Fixová je oblečená jenom proto, že tentokrát fotí.

Inspicientce Katce Zítkové je zřejmě ta deka moc příjemná, nebo Elišce závidí její roli. Inspicientka Anička Šmídová si hledí své práce. Petr Florián evidentně holicí strojek nepotřeboval. I když, ty vousy…?

Na první fotce je první zleva Kateřina Baranowska, pak Anička Fixová, Milan Schejbal, Pavlína Schejbalová, ředitel Petr Bednář a Vláďa Senič.

Je vidět, že musím co nejdříve zjistit, o co v té hře jde! Brzy napíšu.

Přihlášení Mobilní menu