Stará Blažková

Na každou lež se vždy přijde

Děti ze Základní školy v ulici 28. října nám pravidelně posílají své malé recenze nových her. Vždycky se na ně těším a téměř vždy jsem překvapená. Nikdy bych nepředpokládala, že děti budou kromě děje a hereckých výkonů, vnímat kostýmy, scénu, hudbu, ale i zvuk a světla!!!
Takhle hodnotí Habaďůru:

Bylo to velice vtipné a zajímavé, moc se mi líbilo obsazení herců a to, jak to bylo zapletené.
Gabriela Patková

Toto představení se mi líbilo, bylo vtipné, velmi dobře vymyšlené a herecké výkony byly perfektní. Dokonce tam měli i dobře vymyšlené kulisy.
Aneta Urbánková 

Tato hra se mi líbila snad ze všech nejvíce. Lišila se od předchozích hlavně tím, že byla vtipná. Herecké výkony se mi líbily, ale někdy jsem se do děje až moc zamotávala a některé věci mi nedávaly smysl. I přes to všechno se mi hra líbila.
Kateřina Černá

Na divadelním představení se mi nejvíc líbila skoro až nevyřešitelná zápletka a taneční choreografie herců. Skoro nebylo co vytknout, jen občas až moc protahované scény, že to po chvíli začalo nudit. Kdybych měla vyzdvihnout herce, tak obdivuji představitele Strýčka George.
Karolína Cimburková

Divadelní představení ve mně vzbudilo velký zmatek, který mě v závěru ale pobavil. Výkon herců byl skvělý, kulisy a hudební doprovod taktéž. Představení se mi líbilo, jen možná bylo až moc zdlouhavé.
Nikol Pincová

Představení bylo velice zábavné. Vše bylo do detailů promyšlené a dávalo to smysl. Obsazení herců docela i sedělo k jednotlivým postavám. Celé publikum se skvěle bavilo. Všichni odcházeli s pozitivní náladou, a proto bych to všem jednoznačně doporučila.
Dominika Maršíková

Představení „Habaďůra“ bylo pro mě nejzajímavější. Moc se mi to líbilo. Vynikající humor je opravdu komický, ani si nemůžu představit v životě takový podvod a takovou hloupost. Divím se, že ještě nikomu nepřišlo divné, jak ten pán lhal a nikdo ho nepodezřívá. Škoda, že se moc nehrála hudba, jinak se mně všechno líbilo.
Maria-Ornella Melnic

Toto představení se mi moc líbilo, protože to bylo hlavně vtipné a docela zamotané a vy jste nad tím museli i trochu přemýšlet.
Michaela Horáčková

Již podle názvu se dalo očekávat, že půjde o nějaký podfuk, avšak zpočátku mi spíše přišlo, že to bude příběh obyčejné rodiny a já se dříve nebo později začnu nudit. Opak se ale stal pravdou. V moment, kdy se na scéně objevil Norman, mi začalo být jasné, že tam přeci jen pár vtipných scének padne. A nezmýlila jsem se. Jak šel čas dál, začalo se více a více lidí motat v Ericových lžích, a tím bylo pro diváky vše zábavnější a zajímavější. V druhé polovině hry již jediný divák nezůstal v klidu. Byla čím dál vtipnější a zamotanější, což nejen mě neskutečně bavilo. Hra na mě ve finále zapůsobila moc pěkně. Ani trochu by mi nevadilo se na ni podívat znovu. Výkon herců byl velmi, ale velmi povedený, ostatně jako celá hra.
Zuzana Rošáková

Ze začátku jsem této hře příliš nevěřila, očekávala jsem, že se mi každou chvíli zavřou oči. Však po trochu nudnějším začátku to začínalo být velice zajímavé a především zamotané. Musím říct, že postava Normana na mě velice zapůsobila a stal se tak mojí nejoblíbenější postavou této divadelní hry. Celé vystoupení bylo velice zábavné a sama jsem měla co dělat, abych neplakala smíchy.
Nikola Maříková

Hru bych doporučila jakékoli věkové kategorii.
Tereza Součková

Toto divadelní představení se mi líbilo z několika důvodů.
1. Líbilo se mi, protože od začátku se člověk nenudil, byla to samá akce, a to bylo pěkné.
2. Obdivuji herce, že se v představení neztratili, museli si zapamatovat spoustu slov a kdy kdo mluví.
3. Líbil se mi konec tohoto představení, vše bylo vyřešené a vtipně zakončené.
Touto recenzí bych chtěl tuto divadelní hru všem doporučit.
Tomáš Pouček

Tato divadelní hra se mi velice líbila, hlavní postavy, které ztvárnili Jan Konečný a Filip Müller, byly úžasné. Jejich výkon, včetně obličejových grimas, předčil veškerá má očekávání k aktuálnímu tématu zneužívání sociálních dávek a různých podvodů i na internetu. Od začátku do konce komedie jsem se neskutečně bavila. Hru bych doporučila všem, co se rádi baví.
Štěpánka Sýkorová 

Divadelní hra se mi jako vždy i tentokrát velmi líbila. Téma i zpracování zkrátka úžasné a o vskutku obdivuhodných hereckých výkonech ani nemluvím. Během celého představení jsme se všichni skvěle bavili a dobrá nálada z tohoto veselého představení mi vydržela ještě hodně dlouho. Velmi potěšilo i obsazení herců. Už se těším na další návštěvu příbramského divadla.
Veronika Roubíková

Toto představení „HABAĎŮRA“ bylo v některých chvílích složité chápat, ale proto se mně to tak líbilo, že to bylo velice zapletené a byl velice rozvinutý příběh.
Jakub Bartoš

Představení bylo někdy trochu nepřehledné, ale i přesto si myslím, že se u toho každý zasměje.
Jáchym Patera

Divadelní hra mě velmi zaujala. Líbilo se mi, jak celá hra byla pravdivá v tom, že se na každou lež vždy přijde. Výkony všech herců byly úžasné, a i když byla divadelní hra celkem dlouhá, vůbec jsem se nenudila.
Daniela Rydlová 

Hra se mi moc líbila, kostýmy i kulisy byly hodně hezky udělané a příběh byl bezvadný. Hodně jsem se u toho nasmála.
Eliška Beranová

Představení se mi líbilo, protože bylo vtipné a občas mě překvapilo řešení problémů postav. Líbily se mi i kostýmy.
Tereza Kopečná

Představení se mi velmi líbilo. Musím ocenit herecké výkony, které mi přišly dokonalé. Velice se mi líbila scéna, která byla velmi dobře vymyšlená. V neposlední řadě musím ocenit i zvukové efekty a světla. Celkově vystoupení hodnotím velmi pozitivně.
Zuzana Janková

Komedie Habaďůra mě nezklamala, bavila mě od začátku až do konce. Výkony všech herců byly přesvědčivé.
Ladislav Kos

Hra vypadá ze začátku jako obyčejný a nezáživný příběh rodiny, postupem času se z ní ale stává jedna z nejlepších komedií, co jsem zatím viděl. Příběh Erica Swana, který se spolu se svým přítelem snaží zahladit stopy po obřím daňovém úniku, nadchne svojí originálností se spoustou nečekaných situací. Ačkoliv se dvojici daří celý incident zamaskovat, celé se to později začne zamotávat do dalších lží a spousty zábavných scén, které nenechají klidného jediného diváka. Osobně řadím tuto hru se skvělými hereckými výkony k jedné z nejpovedenějších frašek.
Pavel Hráský

 

Přihlášení Mobilní menu