Stará Blažková

Na repertoáru bude o dvě hry méně

V květnu nás čekají derniéry dvou her.

Už v pátek 10. května se naposledy odehraje Archiv jazyků. Je to hra o jazycích, komunikaci…. Neznamená, že když je někdo jazykozpytcem, že umí komunikovat s blízkými lidmi. A už vůbec ne ve vypjatých situacích, kdy od něho chce odejít manželka.
Na jevišti uvidíte Martina Dusbabu, Ivanu Krmíčkovou, Elišku Nejedlou, Lucii Zedníčkovou a Vladimíra Seniče.

Rozloučíme se i s mými oblíbenými „černoušky“ čili s inscenací A pak už tam nezbyl ani jeden. Deset lidí, pozvaných záhadným hostitelem do luxusní vily na ostrově, si užívá krásného prostředí, i když je divné, že hostitel není přítomen. Celý pobyt se obrátí v noční můru, kdy hosté jeden za druhým začínají umírat. Děj začíná být stále napínavější. Jak se zdá, nikdo z deseti členů osazenstva nezůstane ušetřen. Kdo je ale vrah, když na ostrově jinak není živá duše? Inscenace A pak už tam nezbyl ani jeden se naposledy odehraje 28. května. Na jevišti uvidíte Annu Fixovou, Petra Floriána, Jiřího Vojtu, Lukáše Typlta, Martina Dusbabu, Kateřinu Fixovou, Romana Slováka, Filipa Müllera a Ivanu Krmíčkovou.

Dvě hry z repertoáru příbramského divadla zmizí, ale hodně jich zůstává. Vybírat můžete z 16 inscenací. Což je podle mě pořádný nášup.

Přihlášení Mobilní menu