Stará Blažková

Nepleťte si Blažkovou se sociálními sítěmi!

Přišel mi mail:

Děte se s těma soutěžema vycpat!!! Stejně je to velký podvod!!! Určitě ňáká vaše kámoška!!  Asi dostala vstupenky na všechny koncerty, co? Děláte s nás blbce!!!

Dobrý den, oprsklý Iksypsilone, na svých stránkách odpovídám na všechny dotazy, vyřazuji pouze anonymy. Teď jsem udělala výjimku. Ani nevím proč… Vaše řádky mi připomínají anonymní nekultivované projevy na sociálních sítích. A takový jsem ještě nedostala.

Mimochodem, nepodepsal jste se ani u své odpovědi na soutěžní otázku. A neodpověděl jste, i když jsem vás požádala, abyste své jméno doplnil. Takže jste do slosování zařazen nebyl. Ale to je jedno, stejně by to bylo zbytečné. Vypadalo to asi takhle:
Na všechny lístečky jsem napsala jméno výherkyně, takže Martin neměl jinou šanci, než jí vylosovat. Zamnula jsem si ruce a hned volala své kámošce: „Hele, tak to vyšlo. Ani jsem netušila, jak to bude jednoduché. Ale fakt to nejde, abys šla na všechny koncerty, pokusím se Tě propašovat, alespoň na tři. Ale musím to nějak vymyslet, aby se to Machata nedozvěděl.

Jste s přiznáním spokojen? Je to totiž jediná možnost. Vysvětlovat Vám skutečnost, je nad mé síly. Vždycky svým čtenářům doporučuji, aby si soutěž vyzkoušeli. Pro Vás mám zcela opačnou radu: Už nikdy nesoutěžte!!!

P.S. Hele kámoško Mirko, dlužíš mi za všechny ty nervy alespoň kafe. Ale přiznávám, že obálka by mi byla milejší

Přihlášení Mobilní menu