Stará Blažková

Od května se otevírá filmový klub

Pod záštitou Asociace českých filmových klubů se znovu rozjíždí Filmový klub příbramského kina. Přidal se tak k 91 filmovým klubům České republiky a k sedmi ve Středočeském kraji.
Co bude filmový klub nabízet, jsem se zeptala vedoucího kina Martina Machaty: „Jedná se o promítání filmů, jak pro náročného diváka, tak je i možnost promítání starších, kultovních filmů, vše dle nabídky filmů z Asociace českých filmových klubů.“ 
A bude moct na promítání přijít i divák, který není členem filmového klubu? „Na promítání Filmového Klubu kina Příbram bude umožněn i přístup divákům, kteří nebudou členy, jen vstupné bude pro tyto diváky dražší.“

Členové klubu mohou čerpat slevy na vstupném nejen na promítání příbramského klubu, ale i klubů v jiných městech. Dále je možné čerpat různé slevy na akce pořádané Asociací českých filmových klubů, či na různé produkty od Asociace českých filmových klubů.

A jak se stát členem Filmového klubu příbramského kina? Je to jednoduché – koupíte si průkazku. Ty budou k dostání od 2. května v pokladně divadla a stojí 60 korun.
Filmový klub bude zatím promítat jednou měsíčně. Prvním filmem bude Rozbitý svět. Film je silnou, podmanivou a dojemnou studií lásky v jejích mnoha formách – idealizované, neopětované, nechtěné a – nakonec – bezpodmínečné. Promítat se bude 14. května od 19 hodin.

Pro další informace ohledně Filmového Klubu kina Příbram volejte, či pište vedoucímu kina Příbram, Martinu Machatovi, tel.: 608 141 317 nebo martin.machata@divadlopribram.eu.

 

Přihlášení Mobilní menu