Stará Blažková

Od začátku jsem si myslel, že vrah je někdo jiný…

Tak jsem dostala v letošním roce poslední recenze od žáků ze Základní školy v ulici 28. října. Děti v této škole jsou už otrkaní recenzenti, a jak je dětem vlastní, umí napsat opravdu to, co si myslí.
Ale inscenace „A pak už nezbyl ani jeden“ se líbila. Jsou asi na detektivky….

Naprosto výstižné připomínky měl Pavel Hráský v závěru svého příspěvku. Ano Pavle, také mě to ruší a někdy dostávám dost velký vztek. Většinou ty rušivé řeči diváků přijdou ve chvíli, kdy jsem uprostřed nějakých emocí. A to ani nemluvím o telefonech. A nejen, že to ruší nás diváky, ale také to hodně ruší herce. A moc se mi líbí, že na tento nešvar upozorňuje žák základní školy!!!

Divadelní ztvárnění detektivního žánru podle Agathy Christie se mi velmi líbilo, výkony všech herců byly přesvědčivé a podle očekávání hra splnila, co měla a do konce jsem nevěděl, kdo je vrah.
Ladislav Kos

Představení se mi moc líbilo. Zaujal mě hlavně příběh, který byl napínavý a zajímavý. Viděla jsem i filmovou verzi a musím přiznat, že ta divadelní byla něčím lepší. Myslím si, že celé představení bylo velice povedené.
Josefína Česká

Toto představení se mi velice líbilo, mělo dobře vymyšlený a logický děj. Herecké výkony byly skvělé, hudební doprovod výstižný a rekvizity originální. 
Aneta Urbánková 

Představení se mi velmi líbilo. Líbily se mi výkony herců a celková atmosféra představení. Na konci jsem byla docela překvapená, že vrahem byla osoba, kterou bych tipovala nejméně. Představení bych ohodnotila velmi dobře a doporučila ho.
Monika Bryndová

Představení se mi velmi líbilo. Zaujal mě příběh a jeho ztvárnění . Musím opravdu ocenit herecké výkony , které mi přišly na tak těžké vystoupení úžasné. V druhé řadě bych ocenila kostýmy, scénu a zvuk . Tohle vystoupení hodnotím velmi pozitivně a doporučila bych ho všem, kdo mají rádi detektivky s překvapivým koncem .
Zuzana Janková

Představení se mi líbilo. Ze začátku mi přišlo sice nudné, ale postupně se děj rozvíjel a zaujal mě. Bylo to napínavé a překvapil mě konec celého představení. 
Tereza Kopečná

Divadelní představení se mi moc líbilo. Scénář byl skvělý a vše bylo velmi napínavé. Herci předvedli úžasný výkon a zvládli to na jedničku. Na závěr snad jen doporučení-přijít se podívat, stojí to za to.
Adrian Smrček

Tyhle žánry divadelních her mě velice baví. Celkově u mě sklízí velký obdiv herci za jejich skvěle odvedenou práci a perfektní vyjádření děje. Kostýmy i hudba skvěle pasovaly k ději, proto bych představení nic nevytkla.
Daniela Rydlová

Toto představení bylo dobré. Příběh byl velmi zajímavý a napínavý. Vůbec jsem vraha netipovala. Kostýmy byly taktéž dobré.
Eliška Beranová

Toto představení mě nadchlo hned od začátku. Temná a hororová atmosféra ve mně vyvolaly nepopsatelné pocity. Herecké výkony byly úctyhodné. Kostýmy se mi také velice líbily. Divadelní hra na mně zanechala samé pozitivní dojmy.
Kateřina Černá

Toto divadelní představení se mi líbilo o hodně více než to předchozí, nejvíce mě na něm bavila samotná napínavost příběhu.
Michaela Horáčková 

Představení  se mně moc líbilo, víc než předchozí představení  Narozeniny. Nebylo moc hudby, kostýmy podle mě jsou vhodné pro toto představení a kulisy byly podle mě v pohodě. Představení bylo tajemné, trošku psychologické, ale nejzajímavější bylo řešení tajemství těch lidí, co zemřeli jeden za druhým. Žánr představení je prostě úžasný. Když stříleli, tak to vypadalo jako ve skutečnosti, bylo to skvělé. Jsem spokojená a už se těším na další představení .
Maria-Ornela Melnic

Dne 29.11. jsem se se spolužáky vydal do příbramského divadla na představení „A pak už tam nezbyl ani jeden”. Detektivní drama začínalo s krásným prostředím, které se postupně proměnilo v tajemné a nebezpečné. Zajímavá byla říkanka „Deset malých černoušků”. Podle ní totiž začala vraždit jedna z postav. Herci dobře ztvárnili postavy, kterým byla vždy přidělena jedna charakteristická vlastnost. Z díla bylo viditelné, co dokáže udělat zoufalý člověk. Hra byla celkově velmi napínavá a divák se dokonale vžil do situace. Zážitek mi bohužel zhoršilo několik neohleduplných osob, které při představení mluvily nebo si zapomněly vypnout mobilní telefon. I přesto jsem si hru užil a rád bych se podíval na další díla s tímto tématem.
Pavel Hráský

Hra byla již zpočátku velmi napínavá a zajímavá. Moc se mi líbil nápad vraha, který se nechal inspirovat říkankou „ 10 malých černoušků”, a to, že byla hra vymyšlena a zahrána tak dobře, že se dalo jen stěží poznat, kdo je vlastně tím vrahem. Taktéž velmi pozitivně hodnotím některé momenty, při kterých nezůstal jediný divák klidný, jako například moment, kdy byl předposlední „černoušek” postřelen.
Zuzana Rošáková

Vystoupení už bylo od úplného začátku napínavé. Od první vraždy, která se tam stala, mě vystoupení už nenechalo klidnou a já jsem podezřívala každého, koho jsem mohla. Zalíbilo se mi, že vrah postupoval podle říkanky Deset malých černoušků, která je také detektivním románem. Myslím si, že herci předvedli ukázkový výkon a že se úžasně vžili do svých rolí. 
Nikola Maříková

Tohle představení se mi opravdu líbilo. Bylo to celkem napínavé, a právě proto mě to nejspíš zaujalo. Bylo to opravdu pěkné celkově, jak kulisy, tak i obsazení herců. Řekla bych, že role k nim i seděly. Shrnutí: bylo to opravdu moc pěkně vymyšlené, moc se mi to líbilo.
Gabriela Patková

Divadelní hra od Agathy Christie  se mi velice líbila. Byla velmi napínavá. Bavilo mě hádat , kdo je vrah, a ptát se ostatních, kdo si myslí, že by to mohl být. Také jsem si myslela, že by někdo mohl jen předstírat, že je mrtvý, a přitom není, ale přesto mě konec překvapil. Jsem ráda, že jsem v divadle byla.
Marie Melková

Tato divadelní hra se mi velice líbila, i když to byl detektivní příběh, který do mého oblíbeného žánru moc nezapadá. Od začátku až do konce představení nebylo jasné, kdo je vrahem všech návštěvníků ostrova, tak jak by to mělo u každé detektivky být. Herci podali úžasné výkony. Podle mého názoru byl nejlepší Lukáš Typlt, který si zahrál Dr. Armstronga. Na konci představení se velmi realisticky zbláznil, poněvadž se posledních pár návštěvníků obávalo o svůj život. A on ten tlak psychicky nezvládl. Na tuto hru bych šla znova, i když vím, kdo je vrahem.
Štěpánka Sýkorová 

Celkově bych představení hodnotila jenom kladně. Hercům bylo rozumět a kulisy byly dobře vypracované. Ze začátku to bylo napínavé, kdo je vlastně vrah celé hry. Hra sama o sobě měla nějaký smysl a určitě doporučuji lidem, aby se přišli kouknout na tuto hru.
Aneta Diartová

Divadelní hra mě příjemně překvapila. Byla od začátku do konce napínavá a opravdu zajímavá. Hru provázely silné emoce, zejména strach a bezmoc, ale i tak se našly příležitosti pro zasmání. I když bylo sledování děje poněkud náročnější na psychiku, tak jsme si ji užili a považuji ji za nejlepší, jakou jsem doposud viděla.
Roubíková Veronika

Toto divadelní představení se mi líbilo z několika důvodů.
1. Od začátku jsem si myslel, že vrah je někdo jiný.
2. Toto představení bylo od začátku až do konce neskutečně napínavé.
3. Ještě nikdy jsem nebyl v divadle na detektivní komedii a napoprvé mě to velmi zaujalo.
Touto recenzí bych chtěl všem doporučit tuto divadelní hru.

Tomáš Pouček

Milí školní diváci, moc vám děkuji za vaše recenze a doufám, že v příštím roce budete pokračovat.

Přihlášení Mobilní menu