Stará Blažková

Pepina a Františka

Zkoušky na Velkého Gatsbyho jsou v plném proudu. A tak jsem si řekla, že bych se mohla trochu projít po chodbách a nenápadně se seznamovat s hostujícími herci. První, koho jsem potkala nebyl herec, ale PES! Po nedávném setkání s Pepinou Báry Hrzánové, jsem začala mít dojem, že už je vlastně úplně normální, jestli v divadle potkávám herce nebo psy.

Na rozdíl od Pepiny, to nebyl žádný drobeček. Trochu jsem se lekla, ale díval se na mě velmi pokorně a vesele vrtěl ocasem. Tak jsem si troufla ho pohladit. Kmitočty vrtění ocasu se značně zvýšily. A úplně jsem zjihla, když jsem se dozvěděla jeho jméno. Není to on, ale ona a jmenuje se Františka! Jeho paničkou je Lenka Zahradnická.

Fanynka je už  rozumný pes. Na rozdíl od štěněcí Pepiny se nekonalo žádné pobíhání po jevišti, dílnách a o existenci Déčka nemá ani ponětí. Poslušně stála na chodbě nebo ležela ve svém pelíšku pod stolem v šatně.

A protože se říká, že všechno je do třetice, tak předpokládám, že vám hodně brzy představím dalšího čtyřnohého přítele některého z herců.

Přihlášení Mobilní menu