Stará Blažková

Přijďte do kulturáku prodávat nebo nakupovat

Zhruba před deseti lety pořádalo divadlo Bleší trhy. A teď si ředitel řekl, že by se mohly zopakovat. Ale pořád tam byla nejistota, zda to má vůbec cenu. Nakonec vedoucí estrádního sálu Martin Machata se poptal na facebooku. Přišla řada reakcí a všechny byly kladné:

  • Super nápad – spousta věcí může najít nové majitele. Myslím, že většinou nejde o zisk, spíš nevyhodit něco, co jiný ještě využije
  • Jasně že ano! Co někdo nechce nebo nepotřebuje, může někdo chtít nebo potřebovat. Proč věci vyhazovat když mohou dál sloužit.
  • Skvělý nápad! Rozhodně ano.
  • Určitě. Ráda se zbavím věcí, které se ještě budou někomu hodit.

A tak bylo rozhodnuto. Blešák se koná v estrádním sále v sobotu 25. března od 9 do 15 hod. Pro prodávající bude otevřeno už v 8 hod. A předpokládám, že prodávat opravdu bude co, stoly se už začínají rezervovat. A to je dobře, protože když se bude prodávat, bude tím pádem, co kupovat. Pokud jste se ještě nepřihlásili, tak volejte Martina Machatu 608 141 317. A pospěšte si, stoly se už rezervují. Za stůl 80 x 80 zaplatíte 20 Kč a 30 Kč za stůl o rozměrech 120 x 80 cm.

Zeptala jsem se ředitele Petra Bednáře, zda se také zapojí: „Zapojím. Budu prodávat a doufám, že i nakupovat.“
„Já už mám rezervováno několik stolů. Mám po rodičích spoustu skla a porcelánu, tak uvidím, zda něco prodám“, plánuje Anna Čiperová.

Přihlášení Mobilní menu