Stará Blažková

Řekni sýýýýr

Herecký soubor se rychle obměňuje. Stačíte to stíhat? Já myslím, že moc ne, protože nové členy jste na jevišti ještě moc neviděli. Ale s obměnou souboru souvisí ještě jedna věc – fotky. Na webu, ve foyer, ale Anna Čiperová a já také nějaké dostaneme. To když diváci požadují podepsané foto od svých oblíbenců.
 A jejich autory budou mistři ve focení Anna Fixová a Petr Florián. Je dobré mít v divadle lidi, kteří jsou šikovní na více věcí.
Já jsem se na dvě focení zašla podívat. A to mi lezly oči z důlků. Předpokládala jsem, že si na jevišti postaví nějaké pozadí a herci se tam budou střídat. No to ani náhodou! Fotilo se snad ve všech prostorách, ale naprosto atypických. V dílnách, skladech a podobně. A tudíž proces focení byl pořádně zdlouhavý. 
Asi takhle: „Na té židli je to blbý, tady by byla dobrá barová stolička.“ „Takhle to být nemůže. S těmi kostýmy úplně splyne.“ „Ten stolek nemůže být tmavý, potřebujeme bílý.“ „Už jsme to sice všechno postavili, ale musíme změnit místo.“
Takhle napsané to vypadá, že fotografové mají kolem sebe celý štáb pomocníků a pěkně je komandujou. Pomocníky měli jen výjimečně. Většinu si dělali sami. Byla to strašná piplačka. A to další spoustu času budou trávit u počítačů.

Nejdříve všechno naplánovat. To je důležitý. A pak už se může začít „uklízet“.

Akce!

Kruci, ta Eliška je ale sexy!

Elegantní Robert mezi židlemi.

Technik Lukáš se snažil zastoupit gardorobiérku. Jak jsem ho pozorovala, moc mu to nešlo. No asi perlové náhrdelníky nezapíná každý den. Lucie je prudce elegantní. Taky vám připadá, že v Příbramském divadle jsou samý krásný ženský?

„Já Ti nevím. Mně se to nezdá.“ „Ukaž.“ „Zkusíme ho přemístit…“

Ležérní elegance Martina.

 

Jenom jedním okem jsem mrkla Aničce do fotoaparátu. Ty fotky jsou naprosto super. Tak až se dveře divadla opět otevřou, nezapomeňte se rozhlédnout ve foyer.

Přihlášení Mobilní menu