Stará Blažková

Roztančené divadlo

Divadelní ples 2018 zahájila a zároveň celý večer provázela Ivanka Krmíčková. Na zahájení nechyběl ani pan ředitel Petr Bednář.

Předtančení se ve stylu „Vídeňského plesu“ ujala Taneční škola Astra Praha.

A ještě nástup herců a dramaturgů příbramského divadla na prodej tomboly. Ivanka na chvíli odložila mikrofon a šla také prodávat.

A pak už se za doprovodu kapely Pepeto roztančili i návštěvníci.

Ve 22 hodin se očekávalo vystoupení hlavního hosta Ilony Czákové. Díky velmi neserióznímu jednání jejího manažera, Ilona nepřijela. V divadle se to dozvěděli ve čtvrtek večer. No, jela vystupovat jinam… Dobrý, co? Ale návštěvníci plesu o nic nepřišli. Hlavním hostem plesu se stala Bára Basiková. Smlouva se podepsala v pátek – den před plesem. Bára, přestože měla nemocné dítě, tak přijela. A myslím, že návštěvníci si její vystoupení opravdu užili. Báro, všichni divadelníci za Vaši profesionalitu děkují.

A Taneční škola Astra Praha ještě jednou. Tentokrát Chicago.

V divadelním foyer se už tradičně tančí v rytmu jazzu a swingu. A tančí se klidně i na galérii…

Poklidné rytmy rozbila Astra Praha vášnivými latinsko-americkými tanci.

A v D-klubu zazněly staropražské opiáty a mordyáty varietní kapely Švajneraj.

A už se vydává tombola… Vypadá to, že výherci byli spokojeni.

A půlnoční překvapení se vždy odehrává na velké scéně. Diváci ale nejdříve přivítali potleskem držitele lístku do tomboly s číslem 300. To bylo totiž to správné číslo. Jeho držitel vyhrál zájezd do Chorvatska v hodnotě 10 000 Kč od CK AŠA.

A pak už začal hudební program složený z písní Michala Davida. Muzikál Sagvana Tofiho byl uváděn pět let v Praze a Bratislavě a navštívily jej statisíce nadšených diváků. Stal se tak nejúspěšnějším českým muzikálem vůbec.
Všimněte si lidí na pódiu – tančí, zpívají… to není doprovodný soubor, ale někteří diváci se z hlediště přesunuli na jeviště…

Dáma z plakátu! Tak tuto originalitu opravdu oceňuji! A všimněte si i partnera. To je totiž hvězda příštího plesu, ověnčená řadou titulů, jako je třeba Mistr světa… Ale v čem? Tak to neprozradím. Letos se přijel podívat, aby omrknul terén…
A samozřejmě poděkování sponzorům. Bez nich by to nešlo.

Ples se pomalu chýlí ke konci, ale postupně. V divadelním foyer končil Sunday Afternoons Jazzman ve 2 hodiny, v D-klubu Švajneraj ve 3 hodiny a v estrádním sále se při diskotéce DJ Berryho trsalo až do 4 hodin.

Divadelní ples 2018 je za námi. V tuto chvíli už má divadlo potvrzeno vystoupení hlavního hosta 2019. Ale znáte to…?

Přihlášení Mobilní menu