Stará Blažková

Tenkrát na západě…

Táhlý tón harmoniky Petra Beleše nás přenesl do filmu Tenkrát na západě. Bylo jasné, že další koncert Los Trumberos bude ve stylu country. A už se otevírají dveře a do Déčka rozvážně vstoupí Vinnetou a Old Shatterhand. Vítají se rukou podáním s návštěvníky. Za nimi už vstupují kovbojové, desperáti, šerif i rančerka.

Tak tohle jsou muzikanti. Petr Beleš měnil kytaru a bendžo a Anička Fixová brala housle.

 A tohle zpěváci

Eliška Nejedlá přiznala, že miluje Petra Floriána, a to hlavně kvůli jeho botám. (No, mokasíny to opravdu nebyly.) Věnovala mu píseň. Petr měl zpočátku odstup, ale potom roztál.

 

Na to se ohradila Anička Fixová: „Hele Nejedlá, stáhni se. Petr tady zásadně zpívá duety s mou mámou. Já už se cítím, jako jeho nevlastní dcera!“ Nemusím ani říkat, že pobavila celý sál.
Je pravda, že na duety Petra a Káti se pokaždé moc těším. Vybírají si opravdu hity, které „odpovídají“ této nesourodé dvojici. Tentokrát mě doslova odrovnali. Je pravda, že Káťa šla na pódium s potutelným úsměvem. Z Petra vypadlo: „Ještě, že se můžu dívat před sebe a nemusím se otáčet na Tebe“. Vzápětí jsem pochopila, jak to myslel… (Na tom videu je dost vidět, jak se Čiperka chechtala.)

No, ona nám vedle proslavených duetů Káti a Petra, vzniká ještě jedna dvojice – Anička a Ivana. Zatím jejich zaměření nebudu probírat.
A takhle to bylo dál…

Všichni návštěvníci byli rozezpívaní a rozchechtaní, ale saloon se zavírá… Už se těším v červnu!

Přihlášení Mobilní menu