Stará Blažková

Už známe výherce

Před třemi dny jsem vyhlásila „rychlosoutěž“. Měli jste poznat z jaké hry je ukázka ze scénáře. Myslím si, že to nebylo těžké, protože jsem ve scénáři nechala jména postav.

Jasně, že Duňaša (Ivana Krmíčková) a Lopachin (Roman Štabrňák) jsou z Višňového sadu. Tuto hru jsem zvolila úmyslně, protože má zítra derniéru.

Na odpovědi jste měli pouze tři dny, trochu jsem se obávala, abych nějaké odpovědi vůbec dostala. Vždyť kolik čtenářů se během tří dnů podívá na mé stránky? Obavy byly zbytečné. Dostala jsem celkem osm odpovědí, z nichž jedna byla chybná.
Nemůžu si odpustit jednu odpověď nezveřejnit. Opravdu jsem se u ní pobavila:

Ahoj Fany,

my si myslíme, že ukázka ze scénáře nebyla z Ředkvičkového záhonu. Manželka tvrdí, že je to  Višňový sad, ale já nemám po silvestrovské anketě jasno.
Krásný den přejí Jirka a Vlaďka Burdovi

A ještě mě ohromila Anna Svobodová. Ta v době zveřejnění musela zrovna číst mé stránky. Její odpověď jsem měla v poště během několika minut.

Žádné losování nebude. Dvě vstupenky na derniéru Višňového sadu dostáváte všichni. Takže kromě Vlaďky a Jirky Burdových, ještě Bedřiška Vajnerová, Jakub Sobotka, Kateřina Jobeková Habrová, Jana Šmatláková, Simona Šulcová a Anna Svobodová. Blahopřeji a „návod k použití“ budete mít ve svých mailech.

Přihlášení Mobilní menu