Stará Blažková

V divadle se perou špinavý prachy

Tak jak jsem slíbila, tak plním. Fakt mě zajímalo, o čem Špinavý obchod je. Zašla jsem na výzvědy za dramaturgyní Pavlínou Schejbalovou. No a od ní vím, že to není nic vážného ani psychologického, ale prostě klasická situační komedie.
Mandy a Tania, jsou dvě krásné tanečnice z nočního klubu. Celá hra se odehrává v bytě Mandy. Už to je slibné, že jo? Ale přituhuje, byt slouží zároveň jako „prádelna peněz“ mafiána Velkého Macka.

 

„Děj začíná tím, že ráno se v tom bytě vzbudí dva lidé, jsou nazí a překvapeni, protože tam být vůbec neměli. Jedna z nich je barová tanečnice Mandy a v posteli s ní leží Larry. Oba se seznámili krátce před touto nocí v baru. Mandy se vyděsí, protože každou chvíli má přijít Velký Mack. Larry samozřejmě odejít nestihne. A tím se začíná rozjíždět kolotoč různých situací, záměn postav a podobně„,  prozradila mi Pavlína Schejbalová.

Pavlína mi toho řekla daleko víc, ale já to prozrazovat nebudu. Jen se hezky přijďte podívat.

Inscenace svým žánrem trochu připomíná Habaďůru. A představí se v ní oba noví členové hereckého souboru Lucie Valenová a Kryštof Grygar. Dále uvidíte Elišku Nejedlou, Vladimíra Seniče, Petra Floriána, Roberta Tylečka a Petra Bednáře. Jo, jo, říďa se opět postaví na jeviště. 

Přihlášení Mobilní menu