Stará Blažková

V hlavní roli Martin Dusbaba

Divadelní ples se kvapem blíží. Každá taková akce, potřebuje samozřejmě propagaci. Docela mě potěšilo, jak jste na facebooku ocenili plakát. Dokonce se objevily příspěvky, že i loni byl plakát skvělý. A to mě překvapilo, protože jsem nepředpokládala, že se plakátům věnuje taková pozornost.

Ale plakát není vše. Na akce Divadelní ples a Divadlo patří dětem pořizujeme video upoutávky. Což rozhodně není levná záležitost. A už vůbec ne pro divadelní rozpočet. Mít je můžeme jenom proto, že máme v divadle šikovné lidi.

Scénář píše Filip Müller a také režíruje (no jo, šéfík). Za kamerou a u střihu je Tomáš Kyselka (u nás hraje v Goldoniádě). A Tomáš má ještě jednu výhodu – vlastní dron.

Tentokrát byl hlavní osobou upoutávky Martin Dusbaba. Vždyť taky – když ples  moderuje!
Začíná se točit… První záběry před pražským antikem na Staroměstské.

Pak už se všechno ostatní točilo v Příbrami. Tomáš si právě připravuje dron (nakonec se nepoužil).

Promrzlí komparzisté… Divadlo si už zvyklo na spolupráci s příbramským Gymnáziem pod Svatou Horou. Teda doufám, že si zvykli i študáci. Tančit v zimě před kulturákem muselo být výživné. A samozřejmě, jako vždy, měli kluci výhodu – košile, saka… Oproti tomu holky v lehkých plesových šatech. Raději jsem se ani neptala, jaká byla po natáčení na gymplu nemocnost. A ještě se natáčení trochu protáhlo… ne každý umí v ..nácti tančit.

A pak už se stříhalo. A nebylo to jednoduché, hlavně při záběrech, kdy Martin prochází Příbramí. V době natáčení bylo hnusné počasí, zataženo… Takže se musely stáhnout fotky jasného nebe a do záběru naklíčovat. Upoutávka se stříhala 56 hodin.

Já si myslím, že se klukům povedla…
Co říkáte vy?

 

Přihlášení Mobilní menu