Stará Blažková

Váš oddaný, Čtvrtek zelený

Oslava Zeleného čtvrtku se v D-klubu už stala tradicí. Je samozřejmě ve znamení zelené barvy – zelené pivo, peprmintka, zelený kaktusový džus, brambůrky, oříšky, bác… A samozřejmě, nezklamali ani návštěvníci. A jakpak by ne, když za tři kousky zeleného oblečení byl panák „zelené“ zdarma.

Pan ředitel by určitě panáka zdarma nedostal. Zpočátku ho zdobila pouze kravata (ale parádní). Pak přibylo něco… jako kondom… Pak pokrývku hlavy předal a pak už zmizela úplně…

Samozřejmě pozadu nezůstaly ani naše barmanky. Moc jim to seklo.

Večer to byl skvělý, i když zkraje večera to vypadalo docela dramaticky… Objevila se pracovnice doručovací služby PPL a sháněla Annu Čiperovou, že má pro ni zásilku. Ta se bránila, že nic nechce, protože nic neobjednávala. Pracovnice byla pěknej tvrďák a nedala se odbýt: „Podívejte se, kolik je hodin! Celý den jezdím! Koukejte podepsat převzetí zásilky, já na Vás nemám čas!“  Dohady těch dvou nabývaly na intenzitě i hlasitosti. Déčko ztichlo. Nakonec to Čiperka vzdala a podepsala…

… a dostala zásilku… Živou! To už napětí v Déčku vystřídal smích.

Zajíc jí nejdříve předal velké vejce: „Aha, nějaká čokoládka.“ Žádná čokoládka, byl v něm dopis.

„Proboha, co s Tebou budu dělat? Umíš péct velikonoční nádivku?“ Zajíc sklopil oči a zavrtěl hlavou. Ale pak prozradil, že má něco i pro ty zelené lidičky v Déčku. Na kalhotách měl pět kapes a v nich čísla… Suverénně rozjel dražbu! Vyvolávací cena 20 korun.
No, získat čokoládového zajíce za 250 korun, to je ale radosti! To šiška salámu je lepší.  A mikrovlnka za dvě stovky, to už se vyplatí!

No, co to je? Holky kde jste přišly k těm chlapům!?  Tak tihle chlapi byli překvapením večera – plzeňská kapela Tabasker. Pořádně to rozjeli. A zapojil se i Tomáš Bílek.

Nechyběla tombola… I zajíc pracoval – roznášel výhry. „Třeba se bude dát použít na úklid„, s nadějí si povzdechla Čiperová.

A také se soutěžilo – kdo dříve vypije tuplák piva. Nevím, co s těma chlapama bylo, ale první se přihlásily ženy.

No, dalo jim to zabrat. Pak konečně zvedli ruku i chlapi. Vítězové vyhráli „moji placatku“. To aby změnili druh alkoholu…

A jako každoročně se vyhlásil nejlepší kostým. Tentokrát nebylo pochyb, kdo vyhraje. Žabák získal můj velký obdiv. To je odvaha! Pánové, máte inspiraci na příští rok. Nic není nemožné…

Tabasker nenechal nikoho v klidu. Takže byl i taneček… Pokud by Vám byl divný postoj barmanky Hanky, tak to není tím, že únavou padá – to tančí! I s těmi nápoji!

A takhle to v Déčku žilo:

 

 

 

Přihlášení Mobilní menu