Stará Blažková

Víte, co ukrývá příbramské divadlo?

V divadle se pořád něco děje. Nejen, že jeho zaměstnanci pořád ještě šijí roušky, pracuje se na opravách provozních prostor a také se vám snaží kousek té „kultury“ poslat. Ať už divadelními inscenacemi, promítáním filmů nebo čtenými Divadelníčky. Ty už mimochodem skončily. Ale v divadle nelení a přichází s novým projektem, který tak trochu nahradí prohlídky. Ale jenom trochu. Tajemnými místy divadla vás bude provázet Lukáš Typlt. Samozřejmě se zdatnou pomocí Vládi Motyky, který bude za kamerou i u střihu.

Tak jsem si dala krátkou schůzku s Lukášem Typltem. Lukáši o co se bude jednat?
L. Připravujeme krátkou minisérii, která se bude jmenovat Tajemná místa příbramského divadla
. V době, kdy nemůžeme pozvat diváky do hlediště, ani na pravidelné prohlídky divadla, tak bychom je rádi pozvali na prohlídku míst, do kterých se divák nedostane. A do některých se nikdy nepodívali ani zaměstnanci divadla. 

F. Jak často budeš diváky tajemnými místy provázet?
L. Máme to naplánováno jednou za týden.

Nedávno jsem řediteli řekla, že se mi už stýská po soutěžích, kdy se s napětím chodím dívat do mailu, jaké přišly další odpovědi. A Petr Bednář mě vyslyšel.

P. Lukáš v každém díle položí jednu otázku. A Fany, odpovědi budou samozřejmě chodit na Vaši emailovou adresu.

F. Jé, to mám opravdu radost. No jo, ale co diváci vyhrají?
P. Ve Vašich soutěžích většinou diváci vyhrávají vstupenky na představení. A protože na konkrétní představení dát v této době vstupenky nemůžeme, tak je nahradí voucher, který si potom mohou  diváci vyměnit za dvě vstupenky na naše představení. A aby to byla výhra výstižná pro tuto dobu, bude ke každé poukázce přiložena námi vyrobená rouška. 

Tak co, také jste zvědaví? První díl uvidíte na mých stránkách i na facebooku už ve středu 22. dubna!

 

 

 

Přihlášení Mobilní menu