Stará Blažková

Vltava zdarma!

 Další koncert v estrádním sále bude mít kapela Vltava, a to už 7. listopadu.
A vy máte možnost jít na tento koncert zdarma! Stačí, když odpovíte na otázku: Hrála někdy Vltava v Lucerně? Na vaše odpovědi se těším, do 6. listopadu na adrese: fanyblazkova@centrum.cz

Vltava je česká hudební skupina, která existovala v letech 1986–2003 a svou činnost obnovila v roce 2010. Jejím zakládajícím a ústředním členem, frontmanem a autorem naprosté většiny repertoáru je Robert Nebřenský. Vltava je považována za jednu z nejoriginálnějších českých rockových skupin, je pro ni typická kompoziční nápaditost, složitá a pestrá instrumentace a básnické, někdy surrealistické texty. Jedním z poznávacích znamení je také osobitý pěvecký projev Roberta Nebřenského. Na české poměry velmi originální sound, směs kytarového bigbítu, jazzu, swingu a funku.
Pokud jste viděli film Pupendo, jistě si vzpomenete na song k závěrečným titulkům Marx, Engels, Beatles. Chlapecký hlasový projev Roberta Nebřenského, neobvyklá slovní spojení v textech a divadelní prvky při vystoupeních vás vtáhnou do příjemné atmosféry. Mezi rozhodováním se, jestli jde o recesi nebo ne, zjistíte, že se skutečně dobře bavíte a že si texty broukáte ještě celý zbytek týdne.

Tak si jí pusťte:  Kapela Vltava

A kdo Vltavu doporučuje???

 

Přihlášení Mobilní menu