Stará Blažková

Za mě představení dobré, ale není pro každého

Nejstarší děti ze Základní školy v ulici 28. října, chodí pravidelně na veřejné generálky. A chodí úplně na všechno. A mě se moc líbí, že mi pravidelně posílají svá hodnocení. Někdy jsou zábavná a někdy dokonce poučná. Někdy mi poskytnou i pohled, který by mě nenapadl. Ale když jsem viděla v poště, že mi přišlo hodnocení z Narozenin… tak jsem ztěžka vydechla. Ty jóóó, oni byly i na této hře…?! Téměř s obavami jsem začala číst. A opět jsem se přesvědčila, že je vidět, že jsou pravidelnými diváky. Na patnáctileté puberťáky fakt dobrý!

Divadelní představení mně osobně připomínalo momentální realitu. Vypráví o falešnosti a důvěře ke špatným lidem. Kulisy se mi líbily. Některé části představení byly zvláštní a některé vtipné. Nejvíce se mi líbilo, jak na té pláži zpívali návštěvníci hotelu.
Tereza Součková 

Představení na mě udělalo velmi dobrý dojem. Postavy, kulisy, kostýmy a hlavně děj, vše bylo výborné. Dost by mě zajímalo, co se stalo se Samem.
Eliška Beranová

Tento žánr není pro mě, ale toto představení mě velice mile překvapilo. Kulisy a oblečení měli velice pěkné a příběh byl krásný. Asi jediné, co se mi vůbec nelíbilo, že měli toho pěkného medvídka na řetězu, to bylo to nejhorší z celého představení. Peter, ten se mi moc líbil, ten vždy přišel, najedl se a hned zase odešel. Ta scéna, jak se nadechli hélia, to jsem se mohl potrhat smíchy.
Martin Březina

Představení bylo skvěle zahrané. Scénář byl zvláštní a donutil člověka přemýšlet. Byly zde i vtipné chvilky a vše doprovázela fajn hudba. Za mě představení dobré, ale není pro každého.
Adrian Smrček

Divadelní představení se mi moc nelíbilo. Chvílemi to bylo napínavé, a to mám ráda, ale přesto se mi zdálo, že děj nemá hlavu ani patu. Byla tam velmi divná atmosféra. Když představení skončilo, hned jsem se ptala spolužáků, jestli se jim to líbilo, ale ti mi řekli, že opravdu nevědí, o co tam ve skutečnosti šlo.
Michaela Horáčková

Tato divadelní hra není vhodná pro děti. Líbily se mi kostýmy a to, že to bylo celkem vtipné, ale odteď bych si radši dávala pozor na oslavy. Celkově se mi to líbilo a klidně bych na to šla znovu.
Gabriela Patková

Představení se mi moc nelíbilo, nemám ráda žánr tohoto představení, bylo to o psychopatech, o mučení, na to se ráda nekoukám. Ale něco z představení se mně líbilo, třeba hudba, kulisy, herci, kostýmy. Samozřejmě že to není všechno, bylo to taky trošku vtipné a nejvíc se mně líbilo, jak herci hráli divadlo. Procítěně ukázali všem, co chtěli ukázat, dobře se vyjadřovali ve hře, jejich pocity dosáhly diváky. Obdivuji herce za to, že nebyli nervózní a umí se vyjadřovat volně. Při představení bezpochyby každý věděl, co má hrát za roli. Pochopila jsem, že rádi dělají svoji práci. I když se mi takové představení nelíbí, chtěla jsem vidět, jak hrají ve skutečnosti herci tady v Čechách, proto jsem šla na představení. Těším se na další představení, doufám, že to bude mnohem zajímavější.
Mária-Ornela Melnic

Divadlo se mi líbilo, bylo to zvláštní, zajímavé a občas trochu perverzní.
Ondřej Vachuda

Představení mě celkem zaujalo. Celý příběh byl sice náročný na pochopení, ale poutavý. Líbil se mně mix děsivých a směšných scén, jen by se to celé nemuselo tolik přehánět. Kulisy vypadaly celkem obyčejně, ale svůj účel plnily. Naopak kostýmy bych trošku zjemnila. Úžasný závěr představení byl otevřený konec.
Karolína Cimburková

Na představení se mi líbily vtipné pasáže a herecké výkony. Nelíbilo se mi, že to mělo otevřený konec a celkově jsem nepochopila pointu celého představení. Nicméně některé perverzní části bych vidět nemusela, ale i tak jsem ráda, že jsem to viděla, protože některým hláškám jsem se opravdu zasmála.
Tereza Kopečná

Představení Narozeniny bych zhodnotil kladně. Pochválil bych především výkony herců, hlavně mužských rolí, byly přesvědčivé. Celkově mě hra velice příjemně překvapila.
Ladislav Kos

Mně osobně se představení velice líbilo. Herci podali ukázkový výkon a dokázali udržet příjemnou atmosféru. I když se děj odehrával ve stálém prostředí, kulisy byly i tak dostačující. Vystoupení nám zpříjemňovala pečlivě vybraná hudba, která byla přesně určená pro jednotlivé části děje. Jediné, co bych mohla vytknout, je právě ukončení celého vystoupení. Konec mi přišel trochu zmatený a pro mě trochu nepochopitelný. Opravdu by mě zajímalo, co se stalo Stanovi potom, co ho Goldberg a McCan odvedli, ale budu si muset vystačit pouze s mojí fantazií, abych si to mohla domyslet.
Nikola Maříková

Tato divadelní hra plná dramaticko – komediáních obratů, není příliš vhodná pro děti, i pro dospělého může působit vulgárně. Můj dojem mi zhoršily igelity plápolající na jevišti, nejspíše to měla být zástěna, nejsem si tím jistá. Kouření na jevišti se mi v dnešní době zdá nevhodné (zápach z cigaret nemám ráda). I přes všechny nedostatky se mi hra líbila, pobavila mě.
Štěpánka Sýkorová

Hra se mi velice líbila. Chvílemi to bylo trochu těžší na pochopení a někdy jsem opravdu nechápala, co se na jevišti děje. Herci mi do rolí neskutečně sedli a velice se mi líbil i hudební doprovod. Už se těším na další hry, na které půjdeme.
Kateřina Černá

Divadelní představení Narozeniny bylo opravdu zajímavé. Tato hra je o manipulaci. V příběhu jsou zamotáni dva neznámí muži, hlavní postava Stanley a několik dalších postav. Představení bylo velmi napínavé až do konce. Byly v něm chvilky, které byly vtipné, ale i chvilky, při kterých mně lezl mráz po zádech, a to se mně hodně líbilo.
Tomáš Pouček

Toto představení mi přišlo trochu psycho a moc jsem ani nepochopila děj. Ale zároveň mě to docela bavilo, jelikož tam předváděli kvalitní herecké výkony a měli i dobrý hudební doprovod. Akorát tam mohly být lepší kulisy.
Aneta Urbánková

Divadelní hra se mi líbila, i když byla poměrně složitá na pochopení. Příběh byl od začátku do konce zapletený a napínavý. Přestože příběh, alespoň na mě působil spíše depresivně, tak jsem se občas něčemu i zasmála. Celé představení bylo provázeno silnými emocemi, a tak nebylo příliš složité vcítit se do situace jednotlivých postav. Na konci mi stále nebylo pár věcí okolo příběhu jasných, ale zanedlouho mi do sebe vše krásně zapadlo.
Veronika Roubíková

Divadelní představení Narozeniny bylo zajímavé. Podle mého názoru poněkud zvláštní. Skvělé herecké výkony a patřičný hudební doprovod zachránily velmi těžko pochopitelný děj.
Daniela Rydlová

Hru jsem jako někteří z mých spolužáků nepochopila. Nějaké scény byly vtipné, některé až strašidelné. Kostýmy tak nějak odpovídaly postavám. Obsazení herců mi sedělo ke hře. Herce jsem sice neznala, ale i přesto vypadali sympaticky.
Dominika Maršíková

Představení Narozeniny se mi líbilo. Líbilo se mi herecké obsazení, výkony herců a hudba u scén. Jediné, co mi trochu vadilo, bylo, že jsem moc nepochopila konec. Nedávalo mi to smysl. Představení bych ohodnotila pozitivně a doporučila ho.
Monika Bryndová

Představení se mi moc líbilo. Výkony herců byly skvělé a kulisy, hudba a atmosféra jedinečné. Jen konec byl trochu zmatený a moc jsem ho nepochopila. Jinak bych toto představení hodnotila velmi pozitivně.
Josefína Česká

Můj názor, respektive mé hodnocení divadelního představení je pozitivní i negativní. Na představení mi přišlo vtipné a zároveň se mi to i líbilo, jak Peter přišel z práce domů, sedl si na záchod, snědl vločky a zase odešel. Také se mi líbila scénka, jak paní Meg nutila slavit Stanleyovo narozeniny, které neměl. Naopak má negativa jsou, že v představení mluvili vulgárně. Chápu, že to mají v dialogu, ale mohli to vyjádřit jinak. Celkově se mi představení líbilo.
Aneta Diartová

Na představení se mi líbily herecké výkony. Přišlo mi, že postavy byly dobře obsazeny do rolí. Musím také ocenit kulisy, světla a zvuk, ovšem mám i nějaké připomínky. Já osobně jsem nepochopila konec příběhu, přišlo mi, že to představení nemělo pointu. Až na tuto malou vadu se mi celé představení líbilo a označila bych ho za povedené a hodnotím to pozitivně.
Zuzana Janková

Hra ve mě vzbudila smíšené pocity. Herecký výkon herců byl bezvadný a na úrovni. Hudební doprovod seděl k určitým scénám bezvadně, kostýmy neměly chybu, a kulisy byly také bezvadné. Jen celý koncept představení jsem nepochopila, myslím si, že jsem nebyla sama. Mě jako teenagera představení příliš nenadchlo, ale myslím si, že starší věkové kategorie než jsem já zaujme.
Nikola Pincová 

 

Přihlášení Mobilní menu