Stará Blažková

Žák má být správně oblečen

Tak jsem se rozhodla, že se pustím do pořádného bulváru. Dám se do hodnocení oblečení účinkujících na koncertu „Zpátky do školy“.  A vybrala jsem si k tomu roli Františky Čížkové. Jednak je to pořádná ranařka, jednak se jmenuje jako já a jednak… Všimli jste si té podoby?
frantiska
Módní policie začíná!
Ivanka Krmíčková, jako přísná učitelka, zvolila naprosto správně. Černá sukně s vestou, bílá košile, černé lodičky. Účes a brýle celý outfit skvěle doplnily. Nutno dodat, že kromě učitelky, by klidně mohla být ředitelkou nadnárodní korporace. Paní učitelko, máte za jedna.

Mezi žactvem mě nejvíce zaujala Anna Fixová. Bílá košile, kostkovaná mini sukně, bílé podkolenky, culíky a skvělé brýle. Píšu jednoznačně jedničku. Šimon Knápek sklízí nejvíce bodů za skvělý účes a brýle. Kraťasy, kšandy i podkolenky, jsou dost dobrý, ale co ten motýlek? Ten mi tam prostě nesedí.

Katka Fixová byla pro mě hodně velkým překvapením. Žádná učitelka, ale žačka! Bílé tričko, puntíkaté šaty s velkou mašlí, mašle ve vlasech a dokonce bílé ponožky. Další jednička. Holky Fixovy prostě bodují.

Z kluků se mi asi nejvíce líbil Šimon a Filip Müller. Barevné kraťasy, kšiltovka, skvělé šle. Ale Filipe, co ty boty a ponožky? Vezmi si příklad ze Zdeňka Dočekala nebo Petra Beleše! Asi nakupovali ve stejném obchodě.

Lukáše Typlta bych v bílé košili a černých kalhotách, spíš než do školy, zařadila na úřad. Zachraňuje to skvělá kravata s Bártem Simpsonem.

Petr Florián se toho Krhounka asi nikdy nezbaví. Ale samozřejmě, do školy patří. Akorát je z minulého století!

Nevím, jak je to možné, ale nikde jsem nenašla fotku Elišky Dohnalové, kde by byla vidět celá. Skvělé puntíkaté šaty, krásně ladící boty (které nejsou vidět) a culíky. Nedá se tomu nic vytknout. Ale já bych to něčím osvěžila, třeba mašlemi do vlasů.

Jirka Vojta a Petr Beleš, jako by se na oblečení domluvili. U Jirky hodnotím lépe šle, než kravatu u Petra. Ale zase Petr, ty ponožky… Do školy určitě patří. Ale nepřipadá vám to trochu nudné? Něčím by to chtělo doplnit.

Zdeněk Dočekal: jasně ponožky i pruhaté tričko. Ale Zdeňku co ten slamák? Ten mi tam prostě nejde. Ve spojení s tričkem, spíš někam mezi námořníky.

A dostáváme se k hostovi večera. Tomáš Bílek se zapomněl ve svém civilu! A přitom vím, že je schopný vzít na sebe téměř cokoliv. No, vždyť je taky divadelník. No Tomáši nedá se nic dělat – tohle je propadák večera.

Prosím vás, nedívejte se na ty uříznuté hlavy a fotky si zvětšete.
Jinak jsem ráda, že už budou prázdniny, a že se dva měsíce s většinou lidí neuvidím. Ona Čížková není u celebrit příliš oblíbená…

 

Přihlášení Mobilní menu