Stará Blažková

Zavřete oči, přicházím…

Po dvou Honzících narozených v červnu a červenci, se další „divadelní“ kluk narodil v srpnu. Tentokrát je to Kristián a narodil se Jitce Janotové z obchodního oddělení. Včera jsem už o miminkách psala a jednou z maminek byla Danka Hassmannová, také z obchodního oddělení. Takže si dovedete jistě představit, jaký je v obchodním „průvan“. Ono sehnat kvalitní náhradu a jenom na dobu rodičovské dovolené, není jen tak. Nechápu proč, když mají takovou nouzi, nedají nabídku mně. Rodit už nebudu a do důchodu také nepůjdu, když už v něm dávno jsem… Třeba si personální tyto řádky přečte a konečně jim to dojde.

Ale zpět ke Kristiánovi. Narodil se v příbramské porodnici 31. 8. v 8:39 hod. A jenom pro zajímavost – narodil se jako 839. dítě v letošním roce. Tak nevím, nestálo by to za numerologický rozbor? Měřil 49 cm a vážil 3020 g.

Byl Kristián plánované dítě?
Plánovaný byl, ale až tak o půl roku později, takže jak se to vezme…

Přáli jste si kluka nebo holku?
Bylo nám to jedno. Chtěli jsme chvíli kluka, pak holčičku, pak zase kluka… Jsme šťastný za to, že je to nakonec kluk.

Byl tatínek u porodu?
Byl u půlky porodu, protože jsme to měli takové divoké… Porodní asistentka říkala, jak to bude krásný a rychlý porod. Nakonec se v závěru klasického porodu přešlo na císařský řez v plné narkóze a za dost dramatických okolností.. Takže než jsem šla na sál, byl Martin se mnou, pak už nemohl…

Na jménu jste se shodli hned nebo byly i jiné varianty?
Ve chvíli, kdy jsme se dozvěděli, že to bude kluk, tak jsem měla jasno, že to bude Kristiánek. Martin chtěl ještě Barnabáše…

Je Kristián klidné dítě nebo se moc nevyspíte?
Přes noc spí krásně, přes den je to vyčuránek a spí jen v náručí.

Jak vůbec trávíš mateřskou? Co Tě nejvíc otravuje, co těší?
Štve mě, když nevím, proč brečí. Těší mě, když je spokojenej.

Pomáhá manžel?
Martin pomáhá moc, je zlatej.

Není v plánu ještě druhé?
Zatím rozhodně ne! Nějak si to nedovedeme představit. Vždycky jsme si říkali, že budeme mít určitě dvě děti, ale po tom porodu nevíme, jestli to chceme zažít znova… I když NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY.. Uvidíme.

Jitko, samozřejmě blahopřejeme, ale jinak holky, už toho bylo dost! Dejte si pauzu nebo budeme muset to divadlo rozpustit!

Přihlášení Mobilní menu