Stará Blažková

Zpráva se zpožděním

Chodit po chodbách, tu zajít do šatny, tu ke švadlenám… to dělám opravdu často. A taky se toho hodně dozvím. Stačí narážka a už se pídím dál. A právě proto jsem si myslela, že mi nic podstatného z dění v divadle nemůže uniknout. Ke svému zděšení a překvapení jsem poznala, že může.
Představte si, že mi uniklo narození dalšího divadelního dítěte! Co dítěte?! Dětí! Naší vlásenkářce a maskérce Petře Cackové se narodila dvojčata! (Už v září…)

No jo, už 3. září v 10, 33-10,34 hod.přišla v příbramské nemocnici na svět dvojčata Lea a Hugo. Shodně i měřila – 48 cm. A na to, že děti byly dvě, tak to nebyli ani žádní drobečci – 2,78 a 2,89 kg.

Jak si zareagovala, když jsi zjistila, že čekáš dvojčata?
Můj táta je z dvojčat, takže jsem celý život doufala a hlavně věřila, že sama je jednou taky mít budu. Když přišel den D, už jsem tomu tolik nevěřila a dělala si z toho spíš srandu. Po oznámení jsem nebyla překvapená, ale přesto v šoku. A byla jsem strašně nadšená a pyšná, že zrovna já dostala od těch malých takovou důvěru. Byl to krásný pocit.

A jak zareagoval Tvůj manžel?
Manžel mi jen řekl ,,to je neuvěřitelný“ .. přišlo mu srandovní, že jsem mu to celou dobu tvrdila, jako by se to dalo objednat a ono to opravdu vyšlo. Navíc jsem hned první den řekla, že to bude kluk a holka a to taky vyšlo. Byl a je moc hrdý.
Že by byla maminka povoláním vlásenkářka?

Byl u porodu?
Děti přišly na svět „císařem“ a na sály tatínky nepouštějí. Takže bohužel nebyl, ale čekal celou dobu za dveřmi a viděl, jak děti ošetřují. Viděl víc, než já…

Jak zvládáš dvě mrňata najednou?
Jsem od přírody kliďas, co se zbytečně nenervuje a navíc mám rychlý ruce, takže můžu říct, že to zvládám/e v pohodě a s úsměvem. Zatím…

Máš nějaké pomocníky a pomáhá manžel?
No, nevím jestli pomáhá on mně, nebo já jemu.. Asi takhle, už půl roku jsem nebyla nakoupit a vařečku jsem neviděla asi stejnou dobu… A jiných pomocníků, co vozí kočárek, máme spoustu.

Plánujete další potomky?
Ne.

Péťo s „maličkým“ zpožděním blahopřeji. Bereš to, že jo? No, vždyť ještě nevyšly devítiletku!!!

Přihlášení Mobilní menu