Předplatné

2011

Abonentní skupiny:

Premiéry

Bylo nás pět
Stráže! Stráže!
Ach, ta něha našich dam!
Tajemství Žlutého hřbetu
Brouk v hlavě

LÉDA – Činoherní klub Praha – Miroslav Krleža
Léda (1931) je pronikavá psychologická studie scén z manželského i nemanželského života, přesahující až do grotesky. Hra o vzájemném puzení i nepřekonatelném
odporu mezi pohlavími, o nevěře, citové exaltaci i nevraživé vyprahlosti, falešných sebepředstavách a ambicích, uražené ješitnosti; hra o touze, jež přestává být touhou, stane-li se skutečností.
Hrají: Petr Nárožný, Mojmír Maděrič, Nela Boudová, Ondřej Vetchý, Dana Černá
Režie Ladislav Smoček

RAIN MAN – Divadlo pod Palmovkou – Dan Gordon
Příběh o velmi překvapivém setkání dvou bratrů a složitých a nečekaně krásných zákoutích lidské duše je známý zejména z oscarového filmu natočeného v roce 1988, ve kterém herecky excelovali Dustin Hoffman a Tom Cruise.
Hrají: Jan Konečný, Radek Valenta, Alena Bazalová/Anna Schmidtmajerová j. h., Miloš Kopečný, Hana Seidlová, Ivo Kubečka, Jolana Běhounková

JEFFREYMU JE ŠOUFL – Agentura Vrkal – Keith Waterhouse
Jeffrey Bernard, londýnský sloupkař a bohém, jehož zápas s alkoholem autor líčí, a s ním i Oldřich Kaiser, dvojník hrdiny kusu, se vrací na jeviště v novém rouše v inscenaci, kterou uvádí agentura VRKAL. V této tragikomedii se Jeffrey Bernard probudí v proslulé hospodě Coach and Horses v londýnské čtvrti Soho, kde ho hospodský omylem zavřel. V sérii komických výstupů Jeffrey, čekající na hospodského Normana, rekapituluje svůj život a snaží se dobrat jeho smyslu. V představení nechybí typické improvizace a mnohoznačná hra s diváky. Hrají Oldřich Kaiser, Karolina Kaiserová, Rostislav Novák, Jaroslav Hanuš. Režie Julek Neumann.
Hrají: Oldřich Kaiser, Karolina Kaiserová, Rostislav Novák a Jaroslav Hanuš
Režie Julek Neumann

Cena:

přízemí: 1 321,- Kč
balkon: 1 083,- Kč

A

Bylo nás pět
Stráže! Stráže!
Ach, ta něha našich dam!
Tajemství Žlutého hřbetu
Brouk v hlavě

Cena

přízemí: 614,- Kč
balkon: 478,- Kč

Dětské

Na pejska a kočičku…

OBUŠKU Z PYTLE VEN – Divadelní společnost Julie Jurištové – K. J. Erben
Klasická pohádka na motivy K. J. Erbena, tentokrát v muzikálovém zpracování. Režie Dana Pražáková.

PŘÍHODY FERDY MRAVENCE – Divadlo AHA Praha – Ondřej Sekora
Kdo by neznal Ferdu Mravence a jeho kamarády z broučičího světa? Velkohubého Brouka Pytlíka, nafoukanou Berušku, kouzelníka Pavouka Poutníčka nebo nerudného Pana Šneka?

OPICE ŽOFKA – Divadlo Lampion Kladno – Miloš Macourek
Příběhy známého večerníčkového seriálu o opici Žofce. V příhodách novopečené ředitelky ZOO se setkáte také s Bořivojem Pandou, Klokanem Standou, Myší Karolínou, Pásovcem, kterému neustále vyskakuje opar, s Gorilí rodinkou a dalšími oblíbenými zvířaty a hrdiny večerníčkového seriálu. Režie Ondřej Lážnovský.

TŘI ČUNÍCI NEZBEDNÍCI – Divadlo Radost Brno – Pavel Polák
Pašík, Vašík a Boubelka jsou hrdiny známé pohádky o třech prasátkách, na která si brousí zuby zlý vlk. Aby se nestala jeho kořistí, musí si postavit bezpečný domeček. A tahle – původně anglická lidová – pohádka je o tom, že postavit takový domeček vyžaduje nejenom dobrý nápad, ale taky poctivou práci. Přijďte se podívat, který z čuníků bude nejúspěšnější. Režie Pavel Polák.

PŘEDSTAVENÍ DIVADLA SPEJBLA A HURVÍNKA – Divadlo Spejbla a Hurvínka
Titul bude upřesněn

AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ – Hoffmannovo divadlo Uherské Hradiště – Zdeněk Svěrák, Olga a Jiří Melíškovi
film, dnes už téměř kultovní, dává skvělou příležitost vytvořit divadelní podobu blízkou dnešním dětem. Divadlo sice postrádá některé postupy a principy, které umožňuje film, ale má něco co je možná cennější – divadelní fantazii a znak a hlavně přímý kontakt s divákem. Nechybí ani spousta hezkých písniček. Režie Karel Hoffmann.

Cena:

1 dítě + 1 doprovod: 664,- Kč
1 předplatitel samostatně: 443,- Kč

E

Bylo nás pět
Stráže! Stráže!
Ach, ta něha našich dam!
Tajemství Žlutého hřbetu
Brouk v hlavě

KLEC BLÁZNŮ – Divadlo Radka Brzobohatého – Jean Poiret
Klec bláznů je název nočního podniku v Saint-Tropez. Hvězdou travesti show je Albín. Už dvacet let žije s Georgesem, jehož syn se chce zasnoubit s dcerou poslance, který svou kariéru postavil na hlásání řádu a morálky. Maminka s tatínkem, které ve skutečnosti tvoří Albín a Georges, musí před rodiči snoubenky nastolit zdání „normálnosti“ a nezpochybnitelné morálky.
Hrají: Ernesto Čekan, Tomáš Racek, Vojtěch Hájek, Radoslav Brzobohatý, Hana Gregorová, Kateřina Velebová/ Irena Máchová, Antonín Hardt, Paul American, Petr Vágner, Michal Roneš, Pavlína Mourková, Jan Duhajský
Režie Robert Bellan

DÁMSKÁ ŠATNA – Studio DVA – Arnošt Goldflam
Jestlipak víte, která místnost v divadle je opravdu ta nejdůležitější? Tím tajemným, mystickým a vzrušujícím místem je právě dámská šatna.
Hrají: Jana Krausová, Zdeňka Žádníková Volencová, Kristýna Fuitová Nováková/Adéla Kačerová, Gabriela Vránová, Martin Sochor/Jakub Maceček
Režie Jakub Maceček

Cena:

přízemí: 1 354,- Kč
balkon: 1 150,- Kč

Pro předplatitele této skupiny bude za předpokladu minimálně 35 předplatitelů jedné svozové linky na každé představení zajištěna doprava (v ceně předplatného) z těchto oblastí: Zalužansko, Jinecko, Dobříšsko.

F

Bylo nás pět
Stráže! Stráže!
Ach, ta něha našich dam!
Tajemství Žlutého hřbetu
Brouk v hlavě

PLNÝ KAPSY ŠUTRŮ – Agentura FDA Praha – Marie Jones
Dva statisti z malé irské vesnice se účastní natáčení amerického velkofilmu. Členové štábu, herecké hvězdy i místní venkovani, ti všichni hrají své role nejen na place, ale i mimo něj, v situacích a vztazích, které natáčení vyvolává. A co to udělá se dvěma obyčejnými chlapíky, když se octnou na dosah velkého světa, peněz a slávy?
Hrají: Miroslav Vladyka, Radek Holub
Režie Jana Kališová

ŽÁRLIVOST – Jaroslava Svobodová – umělecká agentura – Esther Vilarová
Příběh tří žen, které se nikdy osobně nesetkají a přesto jsou vzájemně velice blízko spojeny. Osudovou shodou milují všechny tři jednoho muže a každá z nich se tímto vztahem po svém vyrovnává a je na celý život poznamenána. Tak, jak člověka dokáže proměnit, povznést ale i zničit velká láska.
Hrají: Jana Hlaváčová, Hana Maciuchová, Jitka Moučková/Lucie Matoušková
Režie Luděk Munzar

Cena:

přízemí: 1 328,- Kč
balkon: 1 124,- Kč

Pro předplatitele této skupiny bude za předpokladu minimálně 35 předplatitelů jedné svozové linky na každé představení zajištěna doprava (v ceně předplatného) z těchto oblastí: Tochovicko, Miroticko a Nový Knín.

Senioři

Bylo nás pět
Stráže! Stráže!
Ach, ta něha našich dam!
Tajemství Žlutého hřbetu
Brouk v hlavě

JAKEOVY ŽENY – Divadelní společnost Háta – Nail Simon
Jde o inteligentní komedii o partnerských vztazích, o citových vazbách, o důvěře a nevěře, o fantazii. Neobvyklé obsazení (jeden muž, šest žen) na nápaditém půdorysu prolínajících se dialogů reálných i vysněných slibuje v naší inscenaci návštěvnicky atraktivní zábavu, zároveň je však i tato, jako jiné Simonovy hry, velice dojemná a citlivě poučná. Hrají Libor Hruška/Zbyšek Pantůček, Adéla Gondíková, Ivana Andrlová/Veronika Jeníková, Jana Birgusová/Hana Kusnjerová, Marcela Nohýnková/Vlasta Žehrová, Olga Želenská, Pavla Vojáčková/Jana Zenáhlíková. Režie Lumír Olšovský.

MILOSTNÁ TAJEMSTVÍ – Divadlo U Valšů – A. Strindberg, v. Brjusov, R. de Obaldia
Tři jednoaktové hry – Ta silnější, Tajemný host a Nebožtík, jsou pro obě herečky ideální příležitostí ukázat svůj široký herecký rejstřík. Od poloh vážnějších až po svůj přirozený komediální talent. Hrají Ljuba Skořepová, Jaromíra Mílová. Režie Petr Mančal a Jiří Trnka.

Cena:

přízemí: 581,- Kč
balkon: 513,- Kč

Retro

Drobečky z perníku
Hrdý Budžes
Jak jsem vyhrál válku
Rychlé šípy

Cena:

přízemí: 691,- Kč
balkon: 521,- Kč

Generálky

Bylo nás pět
Stráže! Stráže!
Ach, ta něha našich dam!
Tajemství Žlutého hřbetu
Brouk v hlavě

Cena:

přízemí: 215,- Kč
balkon: 215,- Kč

Od 10.00 hodin

Výhody předplatného

Proč si koupit předplatné do divadla?

  • slevu oproti vstupenkám ve volném prodeji máte jistou
  • místo v hledišti bude celý rok jenom Vaše
  • neplatíte šatnu
  • průkazka je přenosná
  • každý měsíc budete mít ve schránce tištěný program
  • můžete rodinu i přátele potěšit zážitkovým dárkem
  • Předplatné zakoupíte pouze na obchodním oddělení divadla
    (tel: 326 531 250)
    Po 7:00 – 11:30, 12:30 – 15:30
    Út  7:00 – 11:30, 12:30 – 17:00
    St  7:00 – 11:30, 12:30 – 15:30
    Čt  7:00 – 11:30, 12:30 – 15:30
    Pá  7:00 – 11:30, 12:30 – 14:00
Přihlášení Mobilní menu

Představení pro školy

Vstupenky na představení pro školy objednávejte na obchodním oddělení divadla:

Andrea Vasilová

tel.: 326 531 250

email: andrea.vasilova@divadlopribram.eu