Stará Blažková

Divadlo zeje prázdnotou

Jak už všichni víte, vláda zrušila všechny kulturní i sportovní akce, kde je víc jak sto návštěvníků.
Takže: ruší se všechna divadelní představení, nebude promítat kino a ruší se koncerty i ostatní akce na Estrádním sále!

A co se vstupenkama? Vstupné na akce, které se měly konat 10. – 15. března, se vrací od dnešního dne. A to pouze v divadle – na obchodním oddělení a v pokladně. Od 7:00 do 15:30 je otevřeno obchodní oddělení, a od 15:30 do 19:00 pokladna. Vstupenky, prosím, vraťte co nejdříve (ihned), ale nejpozději do 22. března.

Platby za eVstupenky se budou automaticky vracet na karty, z kterých platba proběhla. Jenom mějte trpělivost, systém je přetížen, takže vrácení peněz se může trochu protáhnout.

V pátek se rozhodne o dalších akcích.

Ještě jedno upozornění! Na facebooku se objevilo, že se koncert Nadi Válové a Báry Basikové bude konat. Tak na svou čest prohlašuji, že nebude!

Naposledy můžete navštívit kulturní dům dnes, na promítání filmu Případ mrtvého nebožtíka od 16 hod. Od 19 hodin se už nepromítá.

D-klub je otevřen i akce v něm se normálně uskuteční. Ruší se pouze 22.3. Ryba čtyřikrát jinak. Ale určitě bude náhradní termín.

Nezávidím děvčatům z obchodního oddělení. Ruší nejen naše představení, ale i dovezené a ruší zájezdy, kde jsme měli hrát. Předplatitelé o svá představení samozřejmě nepřijdou. Včas se dozví náhradní termín.

Sledujte, prosím, divadelní webové stránky, kde se budou všechny informace zveřejňovat.

Sice ekonomice moc nerozumím, ale obávám se, že tato situace s divadelním rozpočtem pořádně zacloumá.

Přihlášení Mobilní menu