Stará Blažková

Poklona uctivá

Po dlouhé přestávce nás čeká další koncert v D-klubu. Můžete si přijít poslechnout šansoniérku Zlatku Bartoškovou, která zpívá výhradně vlastní repertoár. A píší pro ni současní čeští textaři, básnící a skladatelé, jako například Ondřej Suchý, Jarmila Hannah Čermáková, Petr Ožana, nebo Jiří Toufar.

 

Pěveckou kariéru začínala v orchestru Ladislava Bareše v Liberci a orchestru Československé televize s dirigentem Václavem Zahradníkem, spolupracovala s Ostravským rozhlasovým orchestrem a Armádním uměleckým souborem.

Svým nezaměnitelným projevem je zřejmě jednou z nejosobitějších interpretek současného šansonu. Na kost prožitou interpretací a obrovskou energií, které vkládá do svých písní, rozeznívá prostory pražských i mimopražských klubů a publikum, které v jejích písních potkává své vlastní radosti i bolesti, dýchá s ní… Jak sama Zlatka říká: „Každá písnička musí mít v sobě kus života.“
V současné době vystupuje s recitálem Poklona uctivá.

 

Tak si tento zážitek nenechte ujít. Osobité šansony Zlatky budou znít Déčkem 16. září. 

A ještě současná opatření – do Déčka musíte přijít v roušce. Ale při konzumaci jídla a nápojů si ji můžete sundat. A v Déčku se pravidelně, i u kulturních akcí, konzumuje. 

Přihlášení Mobilní menu